Blog

Proiect mobilier bucatarie 9

Proiect mobilier bucatarie

Mobila bucatarie lemn / decoceramica 9

 

Spatiul stil “vagon”  al camerei destinate bucatariei s-a dorit a fi mobilat pe comanda cu mobilier clasic cu usile din lemn .Propunerea facuta a cuprins module de baza si coloane inalte , hota impunatoare de dimensiuni mari si un corp deschis penru obiecate ornamentale fiind singurele module suspendate .

Proiect mobilier bucatarie

Avand nevoie si de o masa independenta si in acelasi timp de spatii de depozitat generoase  , s-a renuntat la mobilarea pe doi pereti   si  nedorind dispunerea mesei intr-un spatiu relativ “inchis”   am propus un aranjament liniar plus zona de luat masa si un corp independent – vitrina .

Proiect mobilier bucatarie

Pentru crearea unui compozitii clasice aproape rustice s-a mers pe o combinatie de usi din lemn masiv (vopsit ) si un blat de lucru din placi  ceramice , in care s-a incastrat  o plita neagra vetroceramica si o chiuveta “sub blat “ (“sottotop”)  ; in plus s-a optat pentru varianta de hota incastrata in material lemnos plus metal vopsit , dimensiunile de gabarit ale acestei piese fiind speciale si avand un impact vizual special .

 

 

Proiect mobilier bucatarie          

Oferta reala

-pret aproximativ mobilier import Italia – 13100 euro+tva

 

Pentru informatii suplimentare Proiect mobilier bucatarie va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii site – favilla.ro                  www.supermobila.ro/

GD Star Rating
loading...