Image12
Supermobila

Servicii

Asigurăm consultantă, consiliere, măsurători, proiectare 2D/3D, transport, montaj, service și alte activități conexe de colaborare în domeniul amenajărilor interioare și mobilierului rezidențial (mobilă bucătărie, mobilă baie, mobilă living).

CONSILIERE

Ne bazăm pe încredere, sinceritate, discreție, informații în timp real, argumente valide și concludente. Nu ne oprim la consultanță (oferirea unor răspunsuri sau soluții concrete pentru probleme sau situații specifice la un anumit moment) ci dorim sa și consiliem (oferirea unui suport în identificarea nevoilor, analizarea și alegerea propriilor soluții de către client, cu ajutorul consilierului). Vă punem la dispoziție personal specializat care se poate deplasa la o locație indicată (birou, resedință, șantier etc.) pentru consiliere, prezentări de produse și oferte de preț cerute de client sau arhitect/designer (cataloage, mostre, liste de preț, date tehnice, schițe, etc).

MĂSURĂTORI

Pentru realizarea unei oferte și a unui proiect cât mai corect ne deplasăm la locație pentru măsurătorile spațiului disponibil și dacă este cazul vă consiliem în vederea realizării amenajărilor interioare și a instalațiilor necesare în bucătarie (gresie, faianță, prize, alimentare apa, scurgere, gaz, etc.)

PROIECTARE 2D/3D

Pentru fiecare proiect se realizează schițe 2D și 3D funcție de spațiul real disponibil, module alese și aparatura electrocasnică necesară. Fiecare proiect este unic și realizat după nevoile fiecărui beneficiar. În plus asigurăm cataloage, mostre și piese expuse pentru o completare a proiectului și vedere în ansamblu a soluției prezentate.

MONTAJ

Pentru comenzile lansate asigurăm transportul și montajul la locația indicată, după instalare mobila are garanție de 5ani iar pentru aparatura electrocasnică perioada de garanție este asigurată de producătorul fiecărui aparat în parte pe baza certificatului de garanție.

SERVICE (garanție, post-garanție)

Asigurăm servicii de montare/demontare, remediere sau înlocuire piese componente ale mobilierului și dacă este cazul realizăm comenzi pentru modificări ale mobilierului existent în vederea relocării mobilierului în alte spații sau schimbarea aparatelor electrocasnice, blaturilor de lucru și a diferitelor componente.

WORK-SHOPS

Mobilarea unei case și în special amenajarea interioară bucătăriei este o activitate de nișă, detaliile specifice nu sunt cunosute și căutate în activitățile curente de majoritatea persoanelor. În acest sens suntem disponibili pentru realizarea unor sedințe de prezentare și informare pentru toți cei care au ajuns în aceasta etapă, au nevoie de îndrumare sau detaliere în alegerea corectă a soluției pentru mobilare. Vă prezentăm modele de dispuneri a mobilierului de bucătărie, materiale și finisaje, accesorii și aparatura electrocasnică, avantajele și dezavantajele diferitelor soluții.

OFERTĂ PREȚ

Din punct de vedere al dispunerii in spatiul alocat, garniturile de mobilier pentru bucatarie se pot diferentia in functie de:

 • marimea ,numarul, dispunere si forma fronturilor de lucru
 • dispunerea instalatiilor si tipul de dotari necesar
 • locul de luat masa , zona TV

Aceste lucruri însă fac imposibilă realizarea unor modele standard, în acest mod – tip/standard – se pot face doar pentru compararea prețurilor și/sau în cazul unor proiecte rezidențiale mari. Alegerea tipului de amenajare a bucătăriei este condiționată în primul rând de spațiul alocat din punct de vedere arhitectural și apoi de nevoile și dorințele beneficiarului, la final rezultând un proiect unic și personalizat .

Pentru găsirea soluției finale se pornește de la o schiță preliminară care trebuie să conțină raspunsurile la intrebările de bază (unde,ce,cum,cât,când), care definesc prioritățile beneficiarului și constituie punctul de plecare în consiliere, ofertare și proiectare :

 • bucătaria este/nu este într-un spațiu deschis spre alta zonă/cameră
 • ce trebuie sa cuprindă bucătariă în mod obligatoriu
 • ce tipuri de spații de depozitare sunt preferate
 • ce dotări trebuie să includă frontul de lucru și interioarele modulelor
 • care electrocasnice trebuie să fie încorporabile
 • care este gradul de utilizarea al aparatelor
 • ce material trebuie folosit la blatul de lucru
 • câte persoane va deservi bucataria în mod obișnuit
 • care este bugetul alocat? (cu sau fara electrocasnice)

Pentru o mai rapidă realizare a proiectului și a ofertei, este recomandat să comunicați prioritățile stabilite. La stabilirea bugetului alocat trebuie avut in vedere faptul că prețul are o influență directă asupra calitaților estetice, practice și durabile ale pieselor de mobilier și a accesoriilor.

intalnire proiect oferta mobilier de bucătărie comanda (supermobila.ro)  sau  Showroom Favilla – Pagina contact

icon-blog

Publicam informatii si noutati despre mobilier si amenajari interioare. Afla ce s-a mai intamplat recent in lumea mobilei.

icon-email

Suntem deschiși la provocări și ne respectăm partenerii, de aceea trimitem un proiect în 24 de ore de la solicitarea completă.

icon-image

Vă prezentăm diferite variante de amenajări pentru a vă inspira și a găsi o soluție potrivită nevoilor dumneavoastră.

icon-kitchen-furniture

Respectăm mediul înconjurător și sanatatea celor care aleg mobilierul nostru. Aflati mai multe despre standardele mobilierului nostru.