Blog

Mobilier comanda bucatarie 8

Mobilier comanda bucatarie

Design mobilier de bucatarie 8

 

Mobilierul de bucatarie s-a realizat pe comanda de module avute in proiect , module ce au respectat cotatiile din schitele producatorului de mobilier .In plus s-au comandat in afara standardelor blatul de lucru de profunzime 70cm si flancurile metalice laterale pe dimensiuni atipice 68cm .

Mobilier comanda bucatarie

Aranjamentul “clasic” cu frigiderul incastrat in lateral , alaturi de un spatiu pentru depozitat inalt cu sistem glisant de cosuri metalice . Sertarele incadreaza partea de electrocasnice –chiuveta ,masina de spalat vase , cuptor – pana in apropierea usi dispuse in lateral pe acelasi perete .Datorita prezentei unei tevi de gaz pe toata lungimea peretelui s-a departat intreaga compozitie prim marirea blatului la 60cm , spatiile rezultate in lateral fiind acoperite de flancuri metalice vopsite in culoarea usilor .

Mobilierul prezinta manere vizibile si incastrabile doar la corpurile cu sertare si la coloane , usile avand sistem de deschidere ascuns . Fetele de usi sunt vopsite si lacuite (lucioase) , structurile din conglomerat dar ascunse de folii metalice iar blatul din granit 4cm .

Mobilier comanda bucatarie

           Mobilier comanda bucatarie

Oferta reala

-pret aproximativ mobilier import Italia – 8900 euro+tva

-pret aparatura – 2200 euro +tva

 

Pentru informatii suplimentare va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii site – favilla.ro                  www.supermobila.ro/

 

GD Star Rating
loading...