Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaGarnitura mobilier de bucatarie 7

Garnitura mobilier de bucatarie 7

Garnitura mobilier de bucatarie 

 

Pentru realizarea proiectului pentru mobilierul bucatariei s-a avut la dispozitie planul si dimensiunile camerei “la rosu” .Astfel pe un spatiu generos  – aproximativ 600cm lungime – se putea face orice aranjamen nefiind conditionati de conectarile la retele de apa, canal si electricitate , acestea urmand a fi pozitionate dupa realizarea desenului . Cererea de mobilare cuprindea incastrarea de aparatura electrocasnica (cuptor , cuptor microunde , hota insula ,plita ,combina frigorifica , masina spalat vase , chiuveta , baterie ) , dispunerea unei peninsule pentru plita/hota dar si ca loc de servit , placarea peretilor vizibili cu materiale in ton cu mobilierul si montarea de sisteme de iluminat pe corpurile suspendate si polite .

Garnitura mobilier de bucatarie

Dimensiunile camerei au permis realizarea a trei zone distincte , astfel incat corpurile inalte de depozitare si pentru electrocasnicele mari au fost separate de peninsula de zona de lucru –chiuveta, plita , blat de lucru . Peninsula compusa din spatii de depozitat a fost realizata in partea superioara dintr-un blat cu dimensiune mai mare decat corpurile de baza rezultand o suprafata care permitea utilizarea ca “bar” pe doua parti –lungime/latime. 

Garnitura mobilier de bucatarie

Zona de lucru cuprindea plita , chiuveta si masina de spalat vase dar si  un blat de lucru suficient suplimentat in caz de nevoie de peretele opus unde se regaseste un set de module pentru depozitat si un blat de lucru generos .Lumina naturala data de cele trei ferestre este inlocuita sau dupa caz “ajutata” de corpurile de iluminat dispuse la hota , polite si corpurile suspendate .

Materiale folosite : –     usi din conglomerat vopsit – lacuit (lucios) – rosu inchis

          structuri din placi laminate- wenge

          blat 6cm – quarz rosu

          polite laminate 6 cm  cu lampa fluorescenta –wenge

Garnitura mobilier de bucatarie 

           

Oferta reala

-pret aproximativ mobilier import Italia – 13800 euro+tva

-pret aparatura – 5300 euro +tva

 

Pentru informatii suplimentare va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii site – favilla.ro                  www.supermobila.ro/

GD Star Rating
loading...