Aranjament bucatarie 6

Aranjament bucatarie 6

Compozitie mobilier bucatarie

 

Pentru un spatiu deschis spre zona de luat masa si living  s-a cerut realizarea unei garnituri de mobilier pentru bucatarie , functionala si cu un design placut ,  care sa nu influenteze mobilarea ulterioara a camerei de zi . Functionalitatea obliga , la cererea beneficiarului , ca in cadrul compozitiei de mobilier sa existe o maximizare a spatiilor de depozitat si a blaturilor de lucru , plus incastrarea in mobilier a urmatoarelor aparate electrocasnice : cuptor , plita , hota ,combina frigorifica , cuptor microunde ,masina de spalat rufe cu uscator , chiuveta , baterie .

Aranjament bucatarie 

Datorita spatiului disponibil , un singur perete “drept “ – 310 cm – plus o continuare pe colt aprox.235 cm , s-a renuntat la dispunerea cuptorului cu microunde incastrat si s-a realizat o “marire” a peretelui de la 310cm la 330 cm  prin acceptarea ca dimensiune maxima de 60cm interiorul nisei unde a fost amplasata plita . Astfel corpul de colt a fost scos din standardul de 90*90 cm pastrandu-se deschiderea dubla a usii si zona de depozitat cu polite .

Aranjament bucatarie

Frontul vizibil din zona de zi s-a realizat in partea de sus in combinatie lemn/sticla iar la partea de blat de lucru dupa dispunerea aparaturii cerute s-a incercat ascunderea bateriei prin comandarea unui sistem de armatura culisanta .S-au utilizat  ca materiale  pentru usi din conglomerat furniruit –stejar inchis , blatul stratificat -6cm , structurile  laminate .

 

  

    Aranjament bucatarie     

Oferta reala

-pret aproximativ mobilier import Italia – 5300 euro+tva

-pret aparatura – 3500 euro +tva

Pentru informatii suplimentare va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii site – favilla.ro                  www.supermobila.ro/

GD Star Rating
loading...