Blog

Desen mobilier bucatarie 10

Desen mobilier bucatarie

Mobila bucatarie comanda 10

 

            Din punct de vedere al  cererilor , combinatiile de  wenge(stejar inchis) – rosu inchis sunt printre cele mai cautate .O astfel de cerere s-a materializat prin realizarea unei compozitii de mobilier pentru bucatarie , cu doi pereti mobilati plus dispunerea in centru a  unui set masa/scaune si a frigiderului independent intr-o nisa special creata .

            Peretele principal este mobilat complet  (se inchide perfect intreg spatiul) si cuprinde alaturi de blatul de lucru si plita , chiuveta ,masina de spalat vase . Partea suspendata , intrerupata de existenta unei ferestre si a hotei independente , este realizata din combinatii de module “duble” –sticla-lemn , cu deschideri verticale .

Desen mobilier bucatarie

            Zona secundara este alcatuita din coloane inalte cu mari spatii de depozitare ,inchise si deschise ,  plus incastrarea cuptorului electric si a cuptorului cu microunde   la semi-inaltime . Aceasta zona a fost creata special, datorita lipsei unei alte camere pentru depozitare (camara) .

            Combinatia de culori este realizata din rosu inchis –vopsit lucios (usi) si maro inchisstejar inchis (polite , structuri , masa ,scaune ) , piele maro (scaune) sau quarz maro (blat ) . Aparatura electrocasnica incastrata a constat in cuptor electric (+curatire pirolitica),cuptor microunde  , plita gaz, chiuveta 1+1/2, baterie, hota, masina  spalat vase .

Desen mobilier bucatarie

 

   Desen mobilier bucatarie        

Oferta reala

-pret aproximativ mobilier import Italia – 9400 euro + tva

-pret aparatura electrocasnica – 3900 euro + tva

 

Pentru informatii suplimentare va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii site – favilla.ro    www.supermobila.ro/

GD Star Rating
loading...