Bucatarie comanda 11

Bucatarie comanda

Mobila bucatarie lemn 11

 

            Stilul clasic mereu la moda a facut ca marii producatori sa caute scaderea pretului pentru acest tip de mobilier , pastrand insa caratcteristica de baza si anume folosirea lemnului masiv si a decorurilor specifice . Astfel a inceput sa fie folosit lemnul mai ieftin , prelucrat la exterior in diferite finisaje – cires , castan ,nuc , culori vopsite / mate , lucioase , antichizate , etc . .

Bucatarie comanda

            Pentru o bucatarie de bloc – 360 cm / 300 cm – cu deschidere spre zona de trecere s-a incercat dispunerea unui aranjament clasic , simplu si practic , care sa foloseasca la maxim spatiile disponibile .In acest caz s-a mobilat complet un perete cu module care incastreaza toata aparatura necesara – cuptor ,plita , hota , chiuveta , frigider – iar pe zona de trecere spre hol s-a incercat realizarea unui spatiu de depozitat dar si pastrarea unui blat de legatura (bar) .

 

            Mobilierul prezinta usile din lemn masiv (frasin) prelucrat la exterior pentru a avea finisajul de cires , blatul este din conglomerat laminat termorezistent iar structurile sunt din conglomerat laminat cires .

 

           Bucatarie comanda

Oferta reala

-pret aproximativ mobilier import Italia – 3600 euro + tva

-pret aparatura electrocasnica – 1850 euro + tva

 

Pentru informatii suplimentare va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii site – favilla.ro    www.supermobila.ro/

GD Star Rating
loading...