Mobilier living

Mobilier living – Mobilier camera de zi 

 

Spatiul cel mai generos si de obicei cel mai greu de amenajat este camera de zi (living) deoarece aici trebuie combinate mai multe cerinte de baza , trebuie sa fie confortabil si relaxant , dar sa prezinte si un design unitar si de calitate deoarece aceasta este cartea de vizita a unei case . In ultimii ani nu se mai utilizeaza bibliotecile  si spatiile de depozitare mari  , ci se merge pe varianta minimalista cuprinde o  zona de canapele (sau coltar) care sa contina si partea de mobilier de perete (inclusiv multimedia) plus zona de luat masa si daca este spatiu o zona intima , de relaxare , cu semineu si chaise longue / sezlong . In cazul in care dispuneti de spatiu , mobilierul pentru living se poate combina si cu o garnitura de mobilier pentru birou , o statie de lucru mai mica pentru lucrul acasa

. 

Mobilier living

 

Canapelele , din piele sau material textil , pot fi alese ca dimensiuni si module in functie de cerintele fiecaruia . In functie de buget si de dorinta de confort se poate opta pentru variante pe structuri metalice si cu pene / puf in interiorul pernelor sau pentru variantele mai economice care combina structurile metalice cu cele din lemn si foloseste la interior diferite tipuri de spume poliuretanice si puf/pene . De preferat este ca inainte de a se achizitiona canapeaua sa puteti incerca un model de la acel producator , nu cumparati numai din cataloage si internet .

 

 Mobilier living

Compozitia de mobilier pentru living – bibloteca – dupa caz , va curpinde module pentru carti , minibar , zona de tv sau multimedia , sau pur si simplu accesorii decorative .In cazul in care exista suport de televizor independent atunci trebuie sa se asigure o buna vizionare din locul unde vor fi asezate canapelele .  

            Pentru locul de luat masa se recomanda o masa cu posibilitati de extindere , pentru a nu ocupa spatiul maxim , cu scaune elegante (spatar inalt ,brate , sezut imbracat ) si corp de mobilier pentru depozitat , in ton cu setul masa / scaune .

             Dupa amenajarea generala a camerei de zi rolul cel mai important revine proprietarului  , deoarece el ajutat de un designer de interior va trebui sa aleaga accesoriile si obiectele care vor da viata spatiului .Se vor alege covoarele , perdelele , corpurile de iluminat si nu in ultimul rand obiectele decorative (vaze , suport de reviste , rame foto , lumanari , perne , etc ..)

 

Mobilier living

Showroom Favilla – Pagina contact intalnire proiect oferta mobilier de bucătărie comanda (supermobila.ro)

GD Star Rating
loading...
Mobilier living, 10.0 out of 10 based on 1 rating