Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaDimensiunea pieței de mobilier italian, brand-uri si tendinte 2023

Dimensiunea pieței de mobilier italian, brand-uri si tendinte 2023

Dimensiunea pieței de mobilier italian, brand-uri si tendinte 2023

Mobilier italian, brand-uri si tendinte 2023 : Industria italiană de mobilă joacă un rol important în economia italiană. Italia este unul dintre cei mai importanți exportatori de mobilă din lume și al patrulea producător de mobilă din lume. Printre factorii cheie care influențează popularitatea mobilierului italian se numără și faptul că industria italiană de mobilier este în frunte în ceea ce privește proiectarea producției și estetica produsului, iar arhitectura italiană are un rol important de jucat în calitate de creator de tendințe la nivel mondial.

Pandemia covid-19 a avut un impact asupra fiecărui aspect al vieții umane, inclusiv asupra economiei. De la ospitalitate la comerț cu amănuntul la auto și aviație, industriile sunt puternic afectate de închideri forțate și de scăderea consumului. Piața italiană de mobilă nu a rămas în urmă.

Mobilier italian, brand-uri si tendinte 2023: Pe lângă provocările de piață și logistice generate de pandemia de COVID, producătorii de mobilă din UE au avut de suferit pe piețele de export de ultimă generație din Asia, CSI și Orientul Mijlociu, ca urmare a unei varietăți de factori, cum ar fi deturnarea produselor chineze de la SUA către alte piețe, o scădere bruscă a piețelor globale de acțiuni aproape de sfârșitul anului 2020, slăbiciune extremă a rublei rusești și prețuri scăzute ale petrolului. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, pandemia începe să se renormalizeze transformându-se într-o nouă normalitate, iar piața de mobilă din Italia crește încet din nou.

Italy Furniture Market Size, Share | 2022 – 27 | Industry Trends (mordorintelligence.com)

mobilier italian, brand-uri si tendinte 2023Tradiția mobilierului italian ocupă un loc special în istoria generală a mobilierului, Italia fiind locul de naștere al mobilierului renascentist clasic și al renascentist italian. Producția de produse de mobilier în Italia crește constant odată cu piața mobilierului pentru sufragerie/sufragerie.

Veniturile de pe piața mobilei se ridică la 15,7 miliarde USD în 2022 și se preconizează că vor crește anual cu 4,23%. Cel mai mare segment al pieței este mobila de living, cu un volum de piață de 3,36 miliarde USD în 2022. Unele dintre principalele țări exportatoare de mobilier italian includ Franța, Germania, Statele Unite și Canada.

Printre cele mai importante si vandute brand-uri de mobila italiana sunt : Natuzzi, Gruppo Molteni, Poltrona Frau, Scavolini, Lube, Veneta Cucina, Poliform, Arredo3, Calligaris, B&B Italia. Pentru mobilierul de bucatarie se remarca producatorii : Scavolini, Lube, Veneta, Stosa, Boffi, Aran.

Italy: turnover of leading Italian kitchen manufacturers | Statista

mobilier italian, brand-uri si tendinte 2023

 

Scavolini este un brand italian de mobilier de bucătărie, baie și living, cu showroom-uri în mai multe țări din Europa, America de Nord și America de Sud, precum și în Asia. Compania italiană are o lungă istorie în producția de mobilier de bucătărie și este recunoscută la nivel internațional pentru designul său și calitatea bună a produselor sale Ei oferă o varietate de modele, culori și materiale, astfel încât să se potrivească cu stilul și nevoile dvs. de design.

De asemenea, Scavolini oferă servicii de proiectare personalizate, astfel încât să se poată adapta la dimensiunile și configurația specifică a bucătăriei dvs. În plus, produsele Scavolini sunt fabricate cu atenție la detalii și cu materiale de calitate, ceea ce asigură o durabilitate și o funcționalitate excelente.

 

Scavolini showroom Favilla.ro – mobila italiana bucatarie (supermobila.ro) : De la #bucătărie la #baie, cu #dressing si #living, noi realizăm o #casă …#împreună:

Mobila italiana marca SCAVOLINI

Consultanță și consiliere
Proiectare și planificare
Showroom
Montaj specializat
Certificat de calitate, conformitate si garantie (NoProblem 5)

Contact showroom Scavolini – FAVILLA  

FB – Scavolini Store Favilla.Ro | Facebook  /  SuperMobila | Bucharest | Facebook

GD Star Rating
loading...