Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaThere’s no place like home?!…because home isn’t a place, it’s a feeling

There’s no place like home?!…because home isn’t a place, it’s a feeling

There’s no place like home?!…because home isn’t a place, it’s a feeling.

Bucatarie cu insula-peninsula sau bucatarie pe colt-dreapta, modelul clasic italian pastreaza acel stil sofisticat și dragostea pentru tradiție. Mobila de bucatarie italiana de la Scavolini reunește farmecul trecutului cu o gamă largă de personalizare, la fel ca o haină personalizată; oferă toată căldura lemnului și armonia formei, împreună cu finisaje și soluții tehnologice fără precedent.

Mobilierul de bucatarie din Italia este renumit pentru calitatea materialelor utilizate, design-ul elegant și durabilitatea. De asemenea, oferă o gamă largă de opțiuni de stil și finisaje, precum și posibilități de personalizare și funcționalitate. Mobila de bucatarie din Italia este, de asemenea, adesea realizată cu tehnologii avansate și sisteme de organizare interne eficiente, care fac din bucătărie un spațiu mai ordonat și mai ușor de utilizat.

Includerea produselor Scavolini într-un proiect va constitui o valoare adăugată considerabilă și o oportunitate reală de a livra un produs care se distinge de celelalte oferte de pe piață, datorită standardului de calitate al produselor Scavolini, întărit de pozitia pe piata a brand-ului considerat un lider in industrie.

Bucătăriile Scavolini sunt considerate cele mai iubite de italieni (Le cucine Scavolini sono le più amate dagli italiani) reprezentand cu succes in lume „STILUL ITALIAN DE VIAȚĂ” si produsele “Made In Italy”. Unul dintre cele mai importante beneficii ale alegerii Scavolini este, fără îndoială, siguranța de a primi și furniza o bucătărie de calitate. Calitate la cele mai înalte niveluri, realizată cu ajutorul tehnologiilor de producție de ultimă generație, cu cele mai bune materiale și selecția meticuloasă a furnizorilor.

Bucatarie cu insula-peninsula sau bucatarie pe colt-dreaptaPentru informatii suplimentare si detalii referitoare la produse si servicii va stam la dispozitie – intalnire proiect oferta mobilier de bucătărie comanda (supermobila.ro)

 

Programare vizita showroom – favilla.ro/contact/ ; Detalii site – favilla.ro ; FB :Scavolini Store Favilla.Ro | Facebook

GD Star Rating
loading...