Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandamobila bucatarie italiana – servicii si accesorii 2023

mobila bucatarie italiana – servicii si accesorii 2023

mobila bucatarie italiana – servicii si accesorii 2023

Totul a început cu o pasiune pentru design interior iar acum ne mândrim cu un brand lider al industriei, precum și că putem să vă oferim cu încredere o casă cu gust, funcționalitate și mai presus de toate stilul italian! (mobila bucatarie italiana – servicii si accesorii 2023)

Unul dintre cele mai importante beneficii ale alegerii celei mai vandute bucatarii din Italia este, fără îndoială, siguranța de a primi și furniza o bucătărie de calitate. Calitate la cele mai înalte niveluri, realizată cu ajutorul tehnologiilor de producție de ultimă generație, cu cele mai bune materiale și selecția meticuloasă a furnizorilor.

1 Consultanță și consiliere
Vă punem la dispoziție personal specializat în showroom sau care se poate deplasa la o locație indicată (birou, reședință, șantier etc.) pentru consiliere, prezentări de produse și oferte de preț cerute de client sau arhitect/designer (cataloage, mostre, liste de preț, date tehnice, schițe, etc).

2 Proiectare și planificare
Pentru fiecare proiect se realizează schițe 2D și 3D funcție de spațiul real disponibil. Fiecare proiect este unic și realizat după nevoile beneficiarului. În plus asigurăm cataloage, mostre și garnituri mobilier expuse în showroom pentru o completare a proiectului și o vedere în ansamblu a soluției prezentate.

3 Montaj specializat
Pentru comenzile lansate asigurăm, cu personal specializat propriu, transportul și montajul la locația indicate; după instalare, mobilă are garanție de 5 ani iar pentru aparatura electrocasnică perioada de garanție este asigurată de producătorul fiecărui aparat în parte pe baza certificatului de garanție.

4 Showroom
… este in principal un spatiu fizic în care se pot vedea produse “made in Italy” și un showroom activ unde persoanele interesate de bucatarii se pot informa în vederea planificării, proiectarii si achiziționării de mobilier de calitate la un preț competitiv.

Dorintele voastre ne ajuta pe noi sa evoluam, de la bucătărie la baie, cu dressing si #iving, noi realizăm o casă …împreună:

Consultanță și consiliere, Proiectare și planificare, Showroom prezentare produse si mostre, Masuratori si montaj specializat,

Certificat de calitate, conformitate si garantie (NoProblem 5)

 

Pentru oferte si detalii mobila italiana, va asteptam in showroom  … programati  intalnire proiect oferta mobilier de bucătărie comanda (supermobila.ro)   /   favilla.ro/contact/        Detalii site – favilla.ro

mobila bucatarie italiana - servicii si accesorii 2023

GD Star Rating
loading...