Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaBucatarie de exterior -mobila italiana comanda 2023

Bucatarie de exterior -mobila italiana comanda 2023

Bucatarie de exterior -mobila italiana comanda 2023

Formalia Outdoor este prima bucătărie Scavolini concepută pentru exterior. Cu cele mai bune performanțe tehnice, modelul amplifică plăcerea de a socializa în aer liber. Proiectul se remarcă prin design modern, funcționalitate și materiale de înaltă calitate, toate se regăsesc atât în​ caracteristicile de performanță, cât și de atractivitate estetică. Rezultatul este o bucătărie de exterior cu o funcționalitate remarcabilă, capabilă să creeze o armonie cu contextul natural în care se află.

Noua bucatarie de exterior -mobila italiana comanda 2023-  păstrează toate trăsăturile distincte ale gamei Formalia, unde detaliile joacă un rol principal și accentueaza designul: ușa profilata pe care este fixat mânerul și Status Wall System, structura modulară cu polite deschise din aluminiu și disponibilă. în trei finisaje diferite, Rust, Black și Titanium. Posibilitatea de a încorpora elemente usi sau deschise sporește jocul simetriilor, creând elemente decorative multifuncționale cu forme minimaliste.

Datorită modularității sale, constând din nu mai puțin de 19 elemente de combinat cu electrocasnice de ultimă generație, fiecare configurație bucataria de exterior – FormaliaOutdoor- este un model unic și exclusivist, conceput pentru a se potrivi în spațiul exterior și pentru a se adapta oricărui stil de amenajare.

În proiectarea Formalia Outdoor s-a acordat multă atenție alegerii materialelor care nu numai că asigură performanțe ridicate, ci și exprimă frumusețea unui design curat. Structura din aluminiu și blatul cu zonă de spălare încorporată, poate fi combinat cu două finisaje diferite pentru uși și structuri: din inox pentru un aspect tehnic și sofisticat sau din lemn de înaltă performanță pentru uz exterior – furnir de tec – care face ca întregul aspect să fie mai mult texturat și familiar. Ambele soluții sunt rezistente la umiditate, vreme, schimbări de temperatură și uzură.

Dorintele voastre ne ajuta pe noi sa evoluam, de la bucătărie la baie, cu dressing si living, noi realizăm o casă …împreună.

Consultanță și consiliere
Proiectare și planificare
Showroom prezentare mobila si mostre
Masuratori si montaj specializat
Certificat de calitate, conformitate si garantie (NoProblem 5)

 

Contact:

intalnire proiect oferta mobilier de bucătărie comanda (supermobila.ro)

Showroom Favilla – Pagina contact

 

Info: Formalia Outdoor | Salone del Mobile (salonemilano.it)

GD Star Rating
loading...