Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaCaracteristici mobila bucatarie italiana – 2023
Bucatarie cu insula-peninsula sau bucatarie pe colt-dreapta

Caracteristici mobila bucatarie italiana – 2023

Caracteristici mobila bucatarie italiana – Supermobila 2023

Mobila bucatarie italiana este cunoscuta pentru calitatea si design-ul sau de inalta clasa. Bucatariile sunt fabricate din materiale de calitate superioara cum ar fi lemn masiv, MDF, sticla si metal, si sunt construite pentru a fi durabile si rezistente.

Companiile italiene de mobila de bucatarie au o reputatie excelenta pentru atentia la detalii si finisajele de calitate. In plus, multe dintre aceste companii au un proces riguros de control al calitatii pentru a se asigura ca toate produsele indeplinesc standardele ridicate.

In general, mobila bucatarie italiana este vazuta ca fiind un investitie pe termen lung, care poate dura multi ani, sau chiar generatii, daca este ingrijita corespunzator. Mobila italiana de bucatarie este, de asemenea, proiectata pentru a fi ergonomica si practica, oferind un spatiu de depozitare eficient si o functionalitate buna. In plus, brandurile de mobila de bucatarie italiana au o reputatie excelenta in ceea ce priveste serviciul si suportul post-vanzare.

mobila bucatarie italiana

Designul pentru mobila de bucatarie italiana este realizat de mai multi designeri si companii din Italia. Există un număr mare de companii de mobila de bucatarie italiana renumite care au propriul lor departament de design, care au designeri care lucreaza pentru a crea modele noi si inovatoare; de asemenea, există și designeri independenti care lucreaza cu aceste companii sau care ofera servicii de design pentru clienti particulari. Printre cele mai renumite branduri italiene de mobila de bucatarie cu case de design propriu se numara Boffi, Arclinea, Ernestomeda, Scavolini, Valcucine, Aran si Arrital Cucine.

SuperMobila | Bucharest | Facebook

 

 

Showroom mobila italiana – Scavolini

Bucătăriile Scavolini sunt considerate cele mai iubite de italieni (Le cucine Scavolini sono le più amate dagli italiani) reprezentand cu succes in lume „STILUL ITALIAN DE VIAȚĂ” si produsele “Made In Italy”
Unul dintre cele mai importante beneficii ale alegerii Scavolini este, fără îndoială, siguranța de a primi și furniza o bucătărie de calitate. Calitate la cele mai înalte niveluri, realizată cu ajutorul tehnologiilor de producție de ultimă generație, cu cele mai bune materiale și selecția meticuloasă a furnizorilor.

mobila bucatarie italiana
Pentru informatii suplimentare si detalii referitoare la mobila bucatarie italiana, produse si mod de colaborare va stam la dispozitie.
Programare vizita showroom – favilla.ro/contact/ ; Detalii site – favilla.ro ; FB : Scavolini Store Favilla.Ro | Facebook

GD Star Rating
loading...