Mobilier dinning

Mobilier dinning – zona de luat masa

 

Pentru zona de luat masa se prefera spatiile separate si situate cat mai aproape de bucatarie sau living .Se poate sa fie din constructie realizate spatii speciale cu vedere la exterior (gradina , sera , terasa ,piscina ,etc..) sau doar se realizeaza din mobilier o separare a zonelor . Mobilierul de dinning se alege in functie de spatiile disponibile dar si de cate locuri avem nevoie  – familie numeroasa , invitati , seri speciale ,etc..

 

 

Masa trebuie sa fie solida , de preferat extensibila pentru a  nu ocupa spatiu maxim in permanenta , si sa permita asezarea scaunelor astfel incat sa avem cel putin 60 cm pentru fiecare persoana . Scaunele si masa se vor alege de dimensiuni mai mari fata de cele din bucatarie si se va urmari si o combinatie de eleganta si confort care sa fie in concordanta cu mobilierul din living . 

Mobilier dinning

 

Pentru depozitarea obiectelor necesare zonei de luat masa se recomanda dipunerea unor corpuri de mobilier –comoda , bufet , vitrina –  din acelasi set cu masa si scaunele sau cu mobilierul de living .Dimensiunile acestor corpuri trebuie verificate asfel incat sa se poat depozita in ele cele necesare – fata de masa , servetele , pahare , farfurii , set vesela , etc .

 

Corpurile de iluminat din dinning trebuie sa acopere intreaga zona de luat masa si in plus se mai pot amplasa corpuri de iluminat si pe  bufet/comoda  sau pe perete , alaturi de obiecte decorative , tablouri , statuete , rame foto , vaze , plante , etc ..   

Mobilier dinning

Mobilier dinning

Showroom Favilla – Pagina contact intalnire proiect oferta mobilier de bucătărie comanda (supermobila.ro)

GD Star Rating
loading...