Magazin mobila

 

“Dincolo era mai ieftin , dincolo era mai ieftin “ … se poate , dar cine zice asta ?! E bine sa te gandesti inainte sa faci unele afirmatii  , incearca sa acorzi prezumtia de nevinovatie magazinului in care ai intrat . Se poate ca preturile sa ti se para altfel decat in alta parte incearca sa aduni mai multe informatii inainte sa pui eticheta .

          produsele seamana cu alte produse vazute la un pret mai mic , dar la o privire atenta si daca personalul din magazin va prezinta  produsele veti vedea ca in 90 % din cazuri  nu sunt aceleasi produse .Firmele care comercializeaza mobilier de calitate  peste medie , incearca sa aduca produse originale de la producatori de renume din Europa si cauta exclusivitatea pentru aceste produse .

          un showroom de lux are nevoie de spatiu , de amenajari speciale , personal de calitate si stocuri importante blocate in magazin . Aceste cheltuieli necesita poate un procent mic de adaos comercial dar  amenajarea magazinului poate influenta decizia cumparatorului mai mult decat orice ; de preferat un magazin mare si elegant in care puteti viziona produsele expuse cat mai realist decat un magazin “depozit”

     firmele serioase de amenajari interioare ofera servicii gratuite – masuratori , proiectare , transport , montaj – si au avantajul ca  nu vor disparea   si veti  avea posibilitatea completarii sau repararii mobilierulului cu acelasi tip si dupa un timp mai indelungat .

 

Dupa vizitarea unui showroom de mobila  este necesar :  

– observarea  raportului pret – calitate  

– caracteristicile mobilierului ( modular , materiale , culori ,etc..)

-vizionare de cataloage cu mobilierul expus si alt tip de mobilier pentru a face    diferente intre poze si realitate

– servicii oferite de firma distribuitoare ( consultanta de specialitate , montaj , transport , proiectare , service postgarantie , etc ..)

– termen de livrare

– modalitati de plata

 

 

No Comments

POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.