Mobilier camera copil

Mobilier camera copil

  

Culori vii , spatii libere , mobilier compact si usor de folosit  , acestea sunt caracteristicile de baza in amenajarea camerei destinatate copilului . El are nevoie de o camera care sa ii satisfaca nevoile primare ( odihna , joaca  , relaxare , studiu , etc.)  si  nu are nevoie de lucruri complicate sau piese de mobilier care sa ii ia din spatiu .

Mobilier camera copil

 

Mobilier camera copil 

 

Pentru nou nascuti , camera speciala include patul ( piesa independenta ) plus spatii de depozitare cu multe polite si sertare ; in plus in camera se va amplasa o canapea sau un fotoliu comod  deoarece in permanenta este nevoie de supravegherea unui adult . Culorile folosite sunt cu nuante calde si odihnitoare ,  si  se vor regasi atat in cadrul mobilierului cat si in nuantele peretilor , covoarelor si perdelelor . O atentie deosebita se cere amplasarii si alegerii corpurilor de iluminat si a accesoriilor …..

Mobilier camera copil 

 

In cazul camerelor de tineret se folosesc paturi de 90 -140 cm care sunt dispuse in cadrul mobilierului  – supraetejate , pont , compacte cu mobilierul – sau independente . In aceste camere se va amenaja o zona de studiu – birou – , iar spatiile de depozitare vor fi astfel compartimentate incat sa se poata folosi usor si sa poata fi intretinuta ordinea si de catre copil . In cazul in care dormitorul este utilizat de doi copii e poate opta pentru un pat mai mare (160-180cm) dar si pentru paturi independente  fixe , mobile sau supraetajate ; in aceasta situatie si spatiile de depozitat vor fi impartite pentru fiecare copil .

Mobilier camera copil

Mobilier camera copil

Mobilier camera copil

Showroom Favilla – Pagina contact    intalnire proiect oferta mobilier de bucătărie comanda (supermobila.ro)

 

GD Star Rating
a WordPress rating system
Mobilier camera copil, 10.0 out of 10 based on 1 rating