Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaMobila bucatarie italiana – Family Scavolini Italia

Mobila bucatarie italiana – Family Scavolini Italia

Gama bucatarie EASY – mobila bucatarie italiana Scavolini

Mobila bucatarie italiana SCAVOLINI Easy: UȘOR DE IUBIT, UȘOR DE DEȚIN

Ne-am gândit la cei dintre voi cărora le-ar plăcea să aibă o bucătărie de calitate, dar care trăiesc cu un buget restrâns; și, de asemenea, cei dintre voi care sunteți ocupați cu decorarea și mobilarea primei dvs. casă, asigurându-vă că găsiți un echilibru sănătos între nevoile dvs., prețul și designul unui brand important. Toate acestea – și multe altele – pot fi găsite în linia de bucătării Scavolini Easy. Modularitate simplificată, soluții tehnice și materiale special concepute pentru acest proiect, trei modele dedicate: Urban (disponibil și în versiunea Minimal), Colony și Family.

Mobila bucatarie italiana – Family , producator Scavolini Italia

POVESTEA UNEI TRADIȚII ELEGANTE

Calitate superioară a stilului și funcționalitate – Modelul Family este toate acestea și mai mult, fiind conceput pentru cei cărora le place designul fără a uita de sentimentul de familiaritate în mobilierul de bucătărie.

Caracteristica sa principală este ușa cadru cu panou central, care conferă bucătăriei un sentiment bine numit „de familie”. Culoarea Snow Larch reinterpretează acest model cu o notă modernă, rezultând un echilibru de forme și culori în acord cu tendințele contemporane. Noul melaminat decorativ de Stejar Aztec este, de asemenea, un aliat util pentru acei clienți care se bucură de interpretarea modernă a „clasicului”, un aspect care este îmbunătățit de amestecul de materiale și culori care exprimă caracterul.

STRUCTURA

Fabricat cu panouri aglomerate, hidrofug ecologic -clasa de emisie de formaldehidă F****, cu finisaj melaminat.

UȘI

UȘĂ CU RAMA

Cadru MDF acoperit cu melaminat decorativ cu Panou MDF acoperit cu melamina decorativa.

USĂ DE STICLĂ ÎN RAMĂ

cadru MDF acoperit cu melaminat decorativ, sticlă temperată serigrafică.

 

Mobila bucatarie italianaPentru informatii suplimentare va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii site – favilla.ro                           www.supermobila.ro/

 

GD Star Rating
loading...