Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaMobila bucatarie italiana – Colony Scavolini Italia

Mobila bucatarie italiana – Colony Scavolini Italia

Gama mobilier Easy – Mobila bucatarie italiana 

Mobila bucatarie italiana – SCAVOLINI “EASY”: UȘOR DE IUBIT, UȘOR DE COMANDAT

Ne-am gândit la cei dintre voi cărora le-ar plăcea să aibă o bucătărie de calitate, dar care trăiesc cu un buget restrâns; și, de asemenea, cei dintre voi care sunteți ocupați cu decorarea și mobilarea primei dvs. casă, asigurându-vă că găsiți un echilibru sănătos între nevoile dvs., prețul și designul unui brand important. Toate acestea – și multe altele – pot fi găsite în linia de bucătării Scavolini Easy. Modularitate simplificată, soluții tehnice și materiale special concepute pentru acest proiect, trei modele dedicate: Urban (disponibil și în versiunea Minimal), Colony și Family.

Mobila bucatarie italiana – Colony , producator Scavolini Italia

O UȘĂ CLASICĂ CU O BAZA MODERNĂ

Colony accesează trecutul oferind ușa cu rama ca semn al tradiției: pentru a se potrivi cerințelor unei ținte dinamice sau pentru a se potrivi caselor care doresc să transmită un stil care este aproape de șic-country.

Mobila bucatarie italiana EASY Colony este o reelaborare modernă a stilului clasic, este un model usor romantic la gust. Acest lucru se reflectă mai ales în uși, cu un cadru ușor îmbinându-se în panoul central proiectat într-un ornament subțire. Mânerele ușor arcuite oferă o prindere fermă și amintesc, de asemenea, de bucătăriile de altădată, cum ar fi bucătăriile de la țară.

Cu Colony, linia Scavolini Easy se deschide pentru a permite un pic de nostalgie pentru o serie de caracteristici stilistice tradiționale, cum ar fi ușa cu rame. Dar aici, ușa cu rame este simplificată, fără rotunjiri sau ornamente, pentru a satisface gustul tinerilor consumatori sau a se potrivi mai eficient într-o casă de la țară, unde apropierea de natură se îmbină cu preferința pentru stiluri mai moderne. Sortimentul de finisaje și culori subliniază, de asemenea, o preferință pentru acest limbaj de design, ferm înrădăcinat în prezent, în ciuda privirilor sale înapoi către trecut.

STRUCTURA

Fabricat cu panouri aglomerate, hidrofug ecologic -clasa de emisie de formaldehidă F****, cu finisaj melaminat.

USI

CADRU/USĂ CADRE LACUIT MAT

Cadru și panou din MDF, acoperit melamina vopsita.

UȘĂ DE STICLĂ CU CADRU LACUT MAT

Cadru MDF acoperit cu melamina lacuita; sticlă temperată serigrafică.

 

Pentru informatii suplimentare va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii site – favilla.ro                           www.supermobila.ro/

Scavolini Store Favilla.Ro | Facebook

GD Star Rating
loading...