Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaMobila bucatarie italiana – Baltimora Scavolini Italia

Mobila bucatarie italiana – Baltimora Scavolini Italia

Mobila bucatarie italiana – Baltimora , producator Scavolini Italia

Mobila bucatarie italiana model Baltimora, Design by Vuesse cu Marco Pareschi, este un best-seller în gama Scavolini care a fost completat acum cu atmosfere sofisticate: finisaje, decorațiuni și detalii speciale pentru a personaliza locul din inima locuinței.

O gamă modulară care poate fi folosită de fapt pentru a pune împreună decoruri clasice fermecătoare, destinate atât pieței europene, cât și internaționale, cu designul Made in Italy central în lumea Scavolini. Baltimora exprimă dragostea pentru clasic, visul unei bucătării unice, sofisticate, cu soluții de lux care subliniază un stil de viață personal.

Atractie sofisticată și dragoste pentru tradiție: mobila bucatarie italiana Baltimora combină farmecul trecutului cu o gamă largă de personalizare, la fel ca un costum la comandă. Modelul este disponibil intr-o gama variata de materiale si finisaje, reinnoita chiar și în ceea ce privește culoarile. Subliniem, o extindere a culorii care privesc varianta furniruita cu Frasin Alb absolut, London Ash, Havana Ash, Ash Tabacco și varianta lăcuită mat cu Grigio Airone, Grigio Limpede, gri vulcan, gri titan, pentru a vă oferi toate nuanțele clasicului.

În plus, diverse componente îmbunătățesc spațiile de depozitare și funcționalitate, fără a uita stilul și atenția la detalii: poti alege o usa eleganta cu rama cu sticla slefuita, baze curbate cu un design fin și elemente deschise cu interior Stejarul Oregon, care amintesc de culorile naturii. Atmosfera tradițională, însă poate fi îmbogățită cu elemente moderne, care se concretizează în prezența electrocasnice eficiente energetic și extrem de funcționale, cum ar fi hota special concepută, care pot fi combinate cu elemente deschise laterale, pentru diferite configuratii.

O altă alaturare interesantă cu contemporaneitatea este oferita și de introducerea mânerelor cu un design curat, conceput pentru a oferi soluții estetice alternative.

Pentru cei care caută un stil de lux, însă, este posibil îmbogățiți-vă bucătăria Baltimora cu decorațiuni aurii și Argintiu, structuri cu capiteluri, disponibile cu prelucrari speciale pt unități de bază și elemente inferioare sau mai multe arhitecturi de design riguros, dar de mare impact.

A alege Mobila bucatarie italiana Baltimora înseamnă a alege o bucătărie care reface conceptul de clasic în canoanele contemporane, o armonie perfectă între lux, calitate, estetică excelentă și funcționalitate.

 

Fronturi

Ușa simplă din lemn de frasin

Panou din lemn masiv de frasin.

UȘĂ LĂCUITĂ MAT

Panou din plăci de fibre lăcuit mat (MDF).

USĂ CADRU CU PANOU DE FRASIN

Cadru și panou central din lemn masiv de frasin.

USĂ CADRU CU PANOU LACUIT MAT

Cadru și panou central din MDF lăcuit. Suprafețele interioare și exterioare sunt completate cu două straturi de vopsea poliuretanică mată. Disponibil cu decor auriu și argintiu.

UȘĂ DE STICLĂ CU CADRU DIN LEMN DE FRUSIN ÎN STIL ENGLEZ

Cadru și traversă din lemn masiv de frasin.

USĂ STICLĂ CU CADRE LEMN DE FRASIN

Cadru din lemn masiv de frasin.

UȘĂ DE STICLĂ CU CADRU LACUIT ÎN STIL ENGLEZ

Cadru MDF și traversă din lemn masiv de tei lăcuit. Suprafețele interioare și exterioare sunt completate cu două straturi de vopsea poliuretanică mată. Disponibil cu decor auriu și argintiu.

UȘĂ STICLĂ CU CADRU LACUIT

Cadru din MDF lacuit. Suprafețele interioare și exterioare sunt completate cu două straturi de vopsea poliuretanică mată. Disponibil cu decor auriu și argintiu.

 

Mobila bucatarie italianaPentru informatii suplimentare va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii site – favilla.ro                           www.supermobila.ro/

Scavolini Store Favilla.Ro | Facebook

GD Star Rating
loading...