Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaMobila bucatarie italiana – Madeleine Scavolini Italia

Mobila bucatarie italiana – Madeleine Scavolini Italia

Mobila bucatarie italiana – Madeleine , producator Scavolini Italia

Detalii fără precedent împodobesc această mobila bucatarie italiana pentru a crea un cadru care nu poate trece neobservat. Clasicii italieni continuă să hipnotizeze: finisajele din lemn și grija minuțioasă pentru detalii sunt trăsăturile distinctive ale bucătăriei Madeleine din linia Scavolini Basic, un model câștigător datorită echilibrului armonios dintre tradiție și gustul contemporan. Modelul este o interpretare a spațiului familial de vis, combinând diverse zone ale gustului, de la rustic rustic la clasic, atingând chiar și cele mai noi tendințe de pe piața internațională.
Modelul Madeleine – Elegant, solid și liniștitor ca bucătăriile de altădată. Design clasic, simplu, caracterizat romantic si detalii fără precedent care împodobesc această bucătărie din linia Scavolini Basic: hotă specifică modelului cu nișă și decor (liniar sau colț), accesorii marcate de un stil retro (cârlige și bară de accesorii), accesorii cu un design exclusivist și elemente terminale cu fața deschisă.
Mobila bucatarie italiana Madeleine – Crearea unui cadru de bucătărie care nu poate trece neobservat.

„Madeleine” Scavolini Basic își revoluționează atractivitatea prezentându-se în două versiuni, uși Line și Soft.

Aspectul mai romantic al bucătăriei Madeleine – SOFT

Ușă cu cadru cu panou arcuit și unități de bază curbate care amintesc de echilibrul liniştitor al stilului clasic. Pentru linia „Soft” sunt disponibile trei culori: Butter White Ash, Italian Walnut și Chestnut, pentru a personaliza camera din inima fiecărei furnici de acasă pentru a crea un decor capabil să trezească emoții; Încântătoare elemente în finisaj lemn de frasin alb unt, pentru a fi combinate exclusiv cu unitățile de bază (chiar și H. 91): aceste elemente sunt concepute pentru a aduce căldură familiei în bucătărie. Același stil pentru mânerul tip cupa, care este disponibil numai în finisaj auriu antic. Elementele intermediare cu fața deschisă, accesorizate și de aceeași culoare ca și bucătăria;. Nu în ultimul rând, unitățile de bază cu coșuri, care au fost înfrumusețate cu sticlă și decorațiuni în relief, luminează compoziția și constituie elemente decorative delicate.

Un design special pentru o Mobila bucatarie italiana cu un stil clasic contemporan -LINE

Versiunea „Line” a lui Madeleine prezintă panoul central înălțat asortat cu cadrul pătrat.Și pentru această versiune sunt disponibile trei furniruri în următoarele culori: frasin alb unt, nuc italian și castan.
Detalii originale pentru un stil sofisticat precum decorațiuni și accesorii intermediare (gama Ritmica), o nouă unitate de perete cu hotă (L. 90 cm), uși curbate pentru unitățile de bază și blatul laminat oriental.
Unitatea de bază curbată este un restilizare blânda a versiunii de nuc a lui Madeleine. Grilajele din lemn, hota în formă de horn, elementele decorative clasice de pe fronturi dau farmec acestei bucătărie.
Un clasic contemporan cu insula centrală transformă bucătăria într-un loc plăcut pentru sociabilitate.

STRUCTURA
Fabricat din panouri particule de lemn de 18 mm grosime, panouri care sunt ecologice și hidrofuge (umflare max. 10% după 24 de ore), cu un nivel scăzut conținutul de formaldehidă (clasa F**** sub Standard japonez JIS A 1460) acoperit pe ambele fețe, cu finisaj melaminat mat pentru frasinul alb și nucul antic; Finisaj catifelat pentru Kyoto

Fronturi
UȘĂ CADRU
Versiune castan:
Cadru din castan masiv si panou central din placa MDF furniruita Castan (CARB2), grosime maxima 20,5 mm.
Versiune unt de frasin alb:
Cadru din Frasin masiv și panou central din MDF furniruit de Frasin (CARB2), grosime maximă 20,5 mm.
Versiunea nuc:
Cadru solid Toulipier și panou central din MDF furniruit de nuc italian (CARB2), grosime maximă 20,5 mm.
USĂ DE STICLĂ ÎN RAMĂ
Versiune castan:
Cadru din castan solid (max. 20,5 grosime) și geam decor din lemn.

 

Mobila bucatarie italianaPentru informatii suplimentare va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii site – favilla.ro                           www.supermobila.ro/

Scavolini Store Favilla.Ro | Facebook

GD Star Rating
a WordPress rating system