Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaMobilier bucatarie italiana- Flux Scavolini

Mobilier bucatarie italiana- Flux Scavolini

Mobilier bucatarie italiana- Flux Scavolini by Giugiaro

Ultimul proiect Mobila bucatarie italiana Scavolini cu Giugiaro Design, Flux Swing este rezultatul parteneriatului de zece ani dintre două companii și implică un concept de bucătărie dinamic, realizat pentru a interpreta raportul perfect dintre utilizatori si zona de bucatarie. Acesta este spiritul noului model ilustrat de Giugiaro: „…bucătăria ca un element funcțional și complement arhitectural pentru un cadru extins, plin de vitalitate, experiență, experimente și relații. Un flux continuu de energie între camere…“.

Cu Flux Swing, stilul se îmbină cu funcționalitatea pentru a obține echilibrul perfect al componentelor, volume, proporții, forme și finisaje. Pentru cei care caută un stil curat șisoluții inovative gama Flux este varianta optima pentru o bucatarie unica si speciala.

Giugiaro Design, designer pentru Scavolini „Flux Swing”, sistemul inovator de bucătărie și living. Un element distinctiv al proiectului este reapariția liniilor curbe care permit proiectarea și compoziția unor proiecte unice de bucătărie și living. Mânerul cu caneluri, special conceput pentru Flux Swing, pune în valoare liniile curate și designul inovator al bucătăriei, evidențiind stilul și eleganța acesteia.

Combinația Giugiaro/Scavolini, simboluri ale Made in Italy, nu a putut decât să dea viață unui proiect unic care să fie exportat în întreaga lume, un simbol al calității, cercetării și eleganței. Curbura diferitelor elemente (corpuri de bază, module înalte, elemente deschise și unități de perete) se realizează datorită cunoștințelor avansate in zona materialelor și tehnicilor de prelucrare pe care Scavolini le-a dobândit de-a lungul multor ani de producție.

Bucătăria și livingul Flux Swing sunt oferite în principal în finisaje de mat și lucios, într-o gamă largă de culori și pot personaliza orice compoziție. Blaturile pot fi alese dintr-un set de materiale precum marmură, granit, cuarț, laminat și ceramică, dekton, lapitec, în funcție de nevoile clientului.

Propunem Mobila bucatarie italiana Flux Swing by Scavolini celor care iubesc să-și amenajeze casele cu o bucătărie cu un design unic, considerat uneori de lux, care iese în evidență față de conceptul tradițional datorita spirititului total inovator. Bucătăriile sau livingurile cu dimensiuni limitate găsesc în „flux swing” răspunsul potrivit; de fapt, gama largă de componente standard permite proiectarea mobilierului până la ultimul centimetru, optimizând spațiul.

www.youtube.com/watch?v=ypW_EUxjqSc&ab_channel=Scavolini

 

Mobila bucatarie italianaPentru informatii suplimentare Mobila bucatarie italiana, va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

 

Detalii site – favilla.ro                           www.supermobila.ro/

Scavolini Store Favilla.Ro | Facebook

GD Star Rating
loading...