Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaMobila bucatarie italiana – Urban Scavolini

Mobila bucatarie italiana – Urban Scavolini

Mobila bucatarie italiana – Gama Scavolini Easy

Mobila bucatarie italiana SCAVOLINI Easy: UȘOR DE IUBIT, UȘOR DE DEȚIN

Ne-am gândit la cei dintre voi cărora le-ar plăcea să aibă o bucătărie de calitate, dar care trăiesc cu un buget restrâns; și, de asemenea, cei dintre voi care sunteți ocupați cu decorarea și mobilarea primei dvs. casă, asigurându-vă că găsiți un echilibru sănătos între nevoile dvs., prețul și designul unui brand important. Toate acestea – și multe altele – pot fi găsite în linia de bucătării Scavolini Easy. Modularitate simplificată, soluții tehnice și materiale special concepute pentru acest proiect, trei modele dedicate: Urban (disponibil și în versiunea Minimal), Colony și Family.

Mobila bucatarie italiana – Urban, producator Scavolini Italia

Pentru cei dintre voi care preferă formele curate și culorile clare, aceasta este alegerea perfectă. Ușă simplă, stil minimalist, o gamă definită de culori lăcuite și melamine decorative, modularitate extinsă cu rafturi și compartimente deschise și mânere cu o siluetă curată.

Doar câteva cuvinte sunt suficiente pentru a descrie Urban, soluția atrăgătoare, funcțională și practică pentru cerințele de utilizare zilnică a bucătăriei dumneavoastră. Absența unui mâner distinge versiunea Urban Minimal, care simbolizează o simplitate izbitoare. Este un model cu stilul restrâns tipic bucătăriilor funcționale: liniile simple ale ușilor și suprafețelor orizontale formează unități cu forme simple, întrerupte doar de mâner.

Pe lângă ușile sale simple, pătrate, caracteristicile sale cheie includ rafturi și, baza pentru alternanțe atractive de blocuri solide și secțiuni deschise. Unitățile înalte și de perete de diferite înălțimi și peninsule cu formă asigură compoziții care se potrivesc inteligent în spații, aproape ca și cum ar fi unități pe măsură. Gama de finisaje lăcuite și melaminate se concentrează pe alb, culoarea cheie în designul minimalist. Cu toate acestea, rafturile și unitățile cu o notă de culoare și finisaje din lemn melaminat contrazic severitatea bucătăriei și permit imaginație și originalitate.Rezultatul este o bucătărie modulară bine structurată, cu un impact general impresionant: aspectul autentic Scavolini.

Urban Minimal, o bucătărie mare simplă – Un colț de bucătărie într-o cameră cu spațiu deschis, care include o zonă de living multifuncțională. Pentru persoanele care încă aleg să dedice timp și spațiu gătitului, chiar dacă bucătăria și zona de zi împart aceeași cameră.

Urban Minimal este o soluție izbitor de atractivă. Lipsa mânerelor face ca unitățile de bază și de perete să fie mai puțin evidente ca „bucătărie” în stil și le permite unităților și cămarelor să dialogheze mai strâns cu zona de zi, creând o unitate stilistică mai mare. În plus, canelura mânerului este o caracteristică care se încadrează perfect în tendința actuală către un stil de amenajare mai simplu.

STRUCTURA

Fabricat cu panouri aglomerate, hidrofug ecologic -clasa de emisie de formaldehidă F****, cu finisaj melaminat.

USA DECORATIVA

Panou din conglomerat lemnos cu finisaj melaminat mat.

Borduri perimetrale cu profil ABS.

USĂ LUCIOASA

Panou MDF melaminat, cu margini ABS lucios si partea exterioară vopsită lucios.

USI IN RAMA CU STICLA

Cadru și panou din aluminiu cu finisaj oțel sticla securizata, serigrafiata.

 

 

Mobila bucatarie italianaPentru informatii suplimentare va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii site – favilla.ro                           www.supermobila.ro/

Scavolini Store Favilla.Ro | Facebook

GD Star Rating
loading...