Mobila bucatarie 2

Mobila bucatarie 2

Compozitie mobilier bucatarie 371 cm

 

Intr-un apartament de bloc pentru mobila de bucatarie este disponibil un perete de 371 cm care este traversat la o inaltime de 60cm de o teava (gaz) care este departata la 8 cm fata de perete .

Mobila bucatarie

            Existenta tevii de gaz pe toata lungimea peretelui  a facut imposibila montarea modulelor standard de mobilier si in acelasi timp si a  aparaturii electrocasnice – cuptor, frigider . Partile de lemn sau conglomerat se pot taia pentru a permite trecerea obstacolelor dar in cazul aparatelor incastrate este imposibil modificarea lor sau a pozitiei in module . Pentru a disparea acest inconvenient s-a mers pe marirea profunzimii blatului de lucru la o dimensiune neta de 70 cm si modificarea flancurilor corpurilor inalte (coloane) .

Mobila bucatarie

            Frigiderul incastrat asezat in capatul din dreapta al compozitiei a fost echilibrat cu o coloana pentru depozitare (stanga) , astfel marirea de profunzime  a blatului si flancului de la frigider nu a mai fost evidenta .

            Mobilierul ales prezinta usile din lemn (vopsit si antichizat la exterior) , structurile din conglomerat laminat si blatul de lucru din granit negru . Partea de accesorii cuprinde doua corpuri de baza 15 cm cu extragere  cosuri inox , corp suspendat cu picurator , opritori/frane sertare si usi , cos gunoi , suport tacamuri .

 

    Mobila bucatarie       

Oferta reala

-pret aproximativ mobilier import Italia – 4350 euro+tva

-pret aparatura – 1850 euro+tva

 

 

Pentru informatii suplimentare va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii site – favilla.ro                  www.supermobila.ro/

GD Star Rating
loading...
Mobila bucatarie 2, 10.0 out of 10 based on 1 rating