Mobila de bucatarie 3

Mobila de bucatarie 3

Compozitie mobilier bucatarie 550 cm

  

Parterul unei vile prezinta spatiul pentru bucatarie sub forma liniara 550 cm  zona pentru o combina frigorifica side-by-side , care necesita alimentare cu apa curenta . In afara de aceasta combina se incastreaza in mobilier cuptor electric ,cuptor microunde , chiuveta 1cuva mare + 1 cuva mica , set doua plite 30cm , hota . 

Mobila de bucatarie

 Prezenta frigiderului independent si dimensiunile acestuia obliga micsorarea profunzimii corpurilor pe zona in care se suprapun cele doua fronturi – mobila/frigider . Pe aceasta parte se opteaza pentru corpuri inalte pentru mascarea unei grinzi si totodata pentru a completa imaginea compacta a frigiderului .

S-au folosit module de doua dimensiuni 90 cm si 60 cm si multe sertare ,  rezultand o compozitie cat mai omogena si unitara , Spatiile de depozitat s-au impartit in doua zone , una  doar cu polite (coloanele inalte ) si o alta doar cu sertare (bazele) . Ca si materiale s-au ales usile din conglomerat furniruit (stejar inchis ) combinate cu usi vopsite crem ; structurile din conglomerat laminat iar blatul de lucru laminat de grosime 6 cm .

Sertarele pot fi accesorizate cu cos gunoi , suport de tacamuri , suport farfurii , suport folie dublu , opritori/ frane inchidere .

 

           

Mobila de bucatarie

Oferta reala

-pret aproximativ mobilier import Italia – 6500 euro+tva

-pret aparatura – 2550 euro+tva

 

Pentru informatii suplimentare va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii site – favilla.ro                  www.supermobila.ro/

GD Star Rating
loading...