Mobilier de bucatarie 1

Mobilier de bucatarie 1

Compozitie mobilier bucatarie 310 cm

Conform cererii clientului s-a dorit mobilarea si inchiderea completa a unui spatiu de 310 cm cu mobilier care sa cuprinda ca aparatura electrocasnica incastrata :  chiuveta cu doua cuve (fara picurator) , baterie, cuptor electric , plita 60cm gaz , hota si combina frigorifica . Alimentarea/scurgerea pentru apa se situeaza intre cotele 85-100 cm fata de peretele din stanga iar hota/plita/cuptor au instalatiile situate intre 120-40 cm fata  de peretele din dreapta , unde se regaseste si o fereastra . Ca design de mobilier s-a preferat mobilierul modern in linii drepte in combinatii de alb si metal ,  fara sticla .

Avand de incastrat si combina frigorifica (coloana)  punctul de pornire a fost acest modul care nu poate fi pozitionat decat la un capat al compozitiei , in acest caz in partea stanga . Peretele care inchide bucataria in stanga avand o dimensiune mai mare de 60cm cat are corpul pentru frigider a obligat la instalarea unui distantator de 10 cm care sa asigure o deschidere corecta a frigiderului .Modulul urmator este cel pentru chiuveta , in zona 85/100 cm avand instalatia necesara . Practic in acest moment aveam la dispozitie 150cm in care trebuia sa fie dispus sistemul cuptor/plita si spatii de depozitare . La cererea beneficiarului care a dorit in mod expres ca ultim modul corpul pentru cuptor s-a ales varianta finala cu corp sertare 45cm , modul cu polita interioara 40cm si corp pentru cuptor 60cm .Inchiderea s-a realizat cu un nou distantator de 5 cm nedorind sa avem usa de la cuptor foarte aproape de perete . Partea superioara a fost realizata dintr-un corp cu 2 usi si picurator la interior (90cm) si un modul de 80 cm cu 2 usi , in zona hotei s-a inchis in partea superioara cu o polita de 70 cm .

 

            Versiunea de mobilier aleasa a fost o varianta cu usi laminate albe si structura alba , iar blatul de lucru laminat alb de grosime 6 cm cu cant aluminiu .S-a optat pentru montarea unui cos gunoi pe usa , un suport de tacamuri pentru un sertar , opritori pentru sertare / usi  , si pentru protectia inferioara , soclu, din aluminiu de 15 cm .

 Mobilier de bucatarie

          Mobilier de bucatarie 

Oferta reala

-pret aproximativ mobilier import Italia – 3500 euro+tva

-pret aparatura – 2200 euro+tva

 

Pentru informatii suplimentare va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii site – favilla.ro                  www.supermobila.ro/

GD Star Rating
loading...