Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaGaggenau sertar cald WS461110 – profesionalism si lux pentru bucatariile premium

Gaggenau sertar cald WS461110 – profesionalism si lux pentru bucatariile premium

Încălzitorul alimentar Gaggenau WS 461 110 aparține seriei 400, vă permite să mentineti vasele și cănile calde, să mențineți mâncarea și băuturile calde sau chiar să experimentați dospirea, decongelarea, rumenirea sau gătitul la temperaturi joase. Sertarul cald Gaggenau Serie 400 ajuta bucatarul sa pregateasca, si mai ales sa serveasca, mese speciale la fel de usor ca intr-o bucatarie profesionala.   

Preîncălzirea recipientelor mici pentru băuturi, decongelare, menținere mancar calda, posibiliate gatire lenta la temperature mici, incalzire vesela.

Sertar fără mânere, încălzire sub fundul sticlei pentru o curățare ușoară, fund de sticlă din sticlă securizată, afișaj de stare, vizibil în fața de sticlă. Lumina interioara stralucitoare – Sistem de închidere amortizat -Interior igienic din oțel inoxidabil cu fund de sticlă -4 niveluri de putere în intervalul de temperatură 40 ° C până la 80 ° C (suprafața sticlei) – Volumul net 19 litri -Capacitate volum: serviciu de cină pentru 6 persoane, inclusiv farfurii ø 24 cm și boluri pentru supă, boluri suplimentare și o farfurie de servire în funcție de dimensiune – Sarcină maximă 25 kg, dimensiuni interioare utile L475xH86xD458 mm.- Ventilator pentru distribuirea uniformă a căldurii pentru vase de încălzire rapide.

Dacă doriți mai multe informații despre caracteristicile produselor Gaggenau, solutii de mobilare/instalare  si consiliere in amenajarea bucatariei, vă rugăm să ne contactați si  sa să ne vizitați in showroom Gaggenau Romania/Bucuresti -Polona68 – 0770 957 611 … showroom (expunere) mobila bucatarie lux si aparatura electrocasnica premium, fabricate in Germania.

No Comments

POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.