Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaShowroom bucatarii premium-lux … MadeInGermany

Showroom bucatarii premium-lux … MadeInGermany

Showroom bucatarii premium-lux … MadeInGermany

Ideea fondatorilor, Rudolf Miele și Peter Zinkann, a fost să vadă bucătăria ca pe o singură entitate care combină aparate de înaltă calitate și elemente de mobilier; viziunea lor despre bucătăria completă a fost adusa si in  realitate din 1973 cand au inceput sa produca si mobilier de bucatarie in cadrul grupului Miele. Bucătăriile Miele sunt fabricate în Warendorf, motiv pentru care din 2010 au luat acest nume; din septembrie 2010 „Miele – Bucătăria” devine „WARENDORF – Die Küche”. Calitatea și experienta de 25 de ani au rămas. O nouă abordare și un alt design la nivel inalt!
WARENDORF produce fiecare bucătărie la dimensiuni individuale, fără a fi nevoie să recurgă la articole din stoc. Fiecare bucătărie este unică, nu numai în modul în care dulapurile sunt aranjate la rând, ci și din interior spre exterior. Dimensiunile dulapurilor sunt la fel,individuale, ca și fațadele în culori, formă și înălțime. De asemenea, rafturi, nișe, soluțiile pentru deschidere, amenajări interioare – totul este selectat, fabricat și asamblat pentru dvs. Aceasta este măiestria fabricată în Germania – adică WARENDORF.

Obiectivul WARENDORF – „Bucătăria este un produs perfect, care este garantat să dureze. WARENDORF oferă o gamă de produse care permite o flexibilitate extremă și care face posibilă împlinirea viselor din bucătărie. Producem „Bucătăria pentru personalități” în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate, exclusiv în Warendorf Germania. Fiabilitate, calitate și longevitate – aceste valori stau la baza acțiunilor noastre. Combinăm aceste valori cu o abordare modernă a inovației și a forței antreprenoriale. Stabilim repere în segmentul premium – pentru partenerii noștri și pentru consumatorii care aleg produsele noastre.”

Showroom bucatarii premium-lux ... MadeInGermany
Gaggenau este un  important brand pentru electrocasnice și a jucat un rol de pionierat în inovație și design „Made in Germany”. Succesul său se bazează pe progresele tehnologice și pe un design clar, asociat cu o funcționare perfectă. Compania, caracterizată de tradiție încă din anul fondării sale în 1683, stabilește continuu noi standarde în sectorul bucătăriei de lux, private, cu produsele sale premiate, iar numele său este sinonim cu cultura culinară exclusivista. Marca Gaggenau este reprezentată în peste 50 de țări din întreaga lume, cu 21 de showroom-uri emblematice în marile orașe și unități de producție cheie în Germania, Lipsheim în Alsacia (Franța), Spania și Turcia. Gaggenau este o filială a BSH Hausgeräte GmbH din 1995.
Inspirat de cerințele unor profesioniști de vârf și bucătari de top, Gaggenau aduce tehnologia culinară profesională în bucătăria privata. Gama actuală de produse include cuptoare, cuptoare combinate cu abur, sertare de vidare și încălzire, cuptoare cu microunde, mașini de espresso, aparate de specializate Vario, plite de gătit cu gaz și cu inducție, aparate de ventilație și răcire, dulapuri climatice pentru vin și mașini de spălat vase.
Cu aspirațiile sale la standarde înalte, compania respectă cea mai bună tradiție în designul german și, prin funcționalitatea sa remarcabilă, calitatea fără compromisuri și consistența formală, îndeplinește mai mult decât cerințele actuale. Utilizarea numai a materialelor de cea mai înaltă calitate și măiestria de precizie sunt factori cheie în durabilitatea aparatelor Gaggenau. Calea de urmat pentru Gaggenau Design este clar definită: promovarea si dezvoltarea produselor concentrându-ne pe elementele esențiale în fiecare aspect si detaliu. Niciun alt producător nu a avut o influență atât de semnificativă asupra bucătăriei casnice precum Gaggenau. Compania a fost în fruntea dezvoltării cuptorului încorporat. Printre cele mai cunoscute inovații ale mărcii se numără plita din sticlă ceramică și cuptorul combinat cu abur pentru bucătăria particulara, ambele având un impact major asupra lumii culinare. Alte inovații Gaggenau includ seria 400 de răcire Vario, primul sistem modular de aparate frigorifice complet integrate care poate fi combinat pentru a forma un perete de răcire, precum și plita inducție cu suprafață completă CX 480, care transformă întreaga suprafață a aparatului în o zonă mare de gătit, care permite amplasarea vaselor de gătit oriunde pe suprafața sa. În 2015, Gaggenau a prezentat prima data un sistem de curățare complet automat pentru toate cuptoarele combinate cu abur din seria 400 cu conexiune fixă ​​de intrare și ieșire a apei. Această inovație asigură curățarea interiorului cuptorului cu o igienă de neegalat. Cultură culinară exclusivă și stil de viață sofisticat Gaggenau este adaptat culturii culinare, prin care prepararea preparatelor superioare este celebrată în mod conștient ca o plăcere, începând cu selecția celor mai bune ingrediente. Fiind un pionier al culturii culinare exclusive și al stilului de viață sofisticat, Gaggenau menține un schimb regulat cu bucătari vedetă, somelierii, designerii de interior și arhitecții de renume internațional. Acest know-how este, de asemenea, încorporat în dezvoltarea de electrocasnice noi, care sunt orientate în mod constant către cerințele profesionale de bucătărie și stabilesc astfel standarde pentru bucătăriile private ambițioase. Experiența specială Gaggenau reprezintă aprecierea și plăcerea conștientă și senzuală la un nivel exclusiv. Acest lucru este interpretat elegant ca parte a unui stil de viață sofisticat prin evenimente, degustări de vinuri și seminarii în showroom-urile noastre emblematice și în locații unice.

Gaggenau …
Profesional - Lucrând cu bucătari profesioniști, observăm ce îi încântă și îi frustrează. Echipamentul lor trebuie să fie intuitiv și activ, concentrat și robust: bucătarul trebuie să se dedice vasului, nu cuptorului. Și, deși aspectul nu este atât de vital la locul de muncă, el contează în casă.
Bucătărie- Viața se învârte din ce în ce mai mult în jurul bucătăriei. Pregătirile, bucuriile, discutiile, se întâmplă tot mai mult într-o singură cameră. Și dacă bucătăria este inima casei, atunci Gaggenau este sufletul bucătăriei.
Principiu - Principiul profesional al bucătăriei este fundamentul nostru. Echipamentele profesionale, la fel ca ingredientele, trebuie să fie de cea mai înaltă calitate și să adauge ceva la felul de mâncare final. Folosim aceeași abordare pentru bucătăria privată, dar cu o considerație estetică adăugată. Având în vedere aceste mijloace și pasiunea, bucătarul-șef privat poate produce rezultate profesionale, de nenumărate ori. 

KitchenINCorporated aduce in acelasi spatiu cele doua marci germane care se completeaza reciproc pentru a realiza bucatarii la un nivel foarte inalt si in Romania. Dacă doriți mai multe informații despre caracteristicile produselor Gaggenau si Warendorf, solutii de mobilare/instalare  si consiliere in amenajarea bucatariei, vă rugăm să ne contactați si  sa să ne vizitați in showroom KInc Warendorf – Gaggenau Romania/Bucuresti -Polona68 – 0770 957 611 … showroom (expunere) mobila bucatarie lux si aparatura electrocasnica premium, fabricate in Germania

 

 

 

 

GD Star Rating
a WordPress rating system