Blog

HomeElectrocasniceGAGGENAU face diferenta in bucatarie

GAGGENAU face diferenta in bucatarie

GAGGENAU face diferenta in bucatarie

Dacă bucătăria este inima casei, Gaggenau este sufletul ei.
GAGGENAU face diferenta in bucatarie

Diferenta este Gaggenau …

.. .creat manual

 În fiecare etapă a producției aparatelor noastre, un meșteșugar își examinează munca folosind mâna și ochii, căutând imperfecțiuni. Acest control constant al calității protejează o reputație excepțională construită manual de la 1683

... un patrimoniu de secole
În peste 330 de ani de schimbări constante, am aflat că există doar trei constante sacre în producția excepționalului: viziunea designerului, calitatea materialelor și abilitatea meșterului.

... performanță care inspiră

Aparatele noastre sunt concepute să funcționeze în mod excepțional, inspirându-l pe bucătarul privat să creeze capodopere la fel de performante ca cele care ies din bucătăria profesională. Un loc care, de asemenea, se întâmplă să fie inspirația noastră.

...proiectarea ca inginerie artistică
Crearea aparatului începe cu conceptul bazat de funcție. Proiectarea trebuie să funcționeze în mod excepțional și fără greș. Viziunea designerului facilitează această funcție, dar inspiră mult mai mult. Poate provoca ingineria, poate inova, dar numai pentru a beneficia cu adevărat bucătarul-șef privat conștient. Acesta este un obiect d'art funcțional.
...artizani digitali
Astăzi suntem la fel de dedicați meșteșugului ca acum 300 de ani. Ceea ce nu înseamnă că suntem în spatele vremurilor. În calitate de meșteșugari, ne bucurăm cu îndemânare folosind cea mai recentă tehnologie. Am creat o cameră curată în mijlocul fabricii noastre Lipsheim pentru a construi manual semnătura noastră și afișajele TFT tactil extrem de avansate. 
...mâna care pune amprenta
Dintre cele 840 de procese implicate în asamblarea frigiderelor noastre, 813 sunt realizate manual, în timp ce cuptoarele noastre iconice cu lățimea de 90 cm sunt asamblate manual de peste 30 de ani. Chiar și pietrele noastre de copt au numele nostru ștampilat manual.
GAGGENAU face diferenta in bucatarie

Dacă doriți mai multe informații despre caracteristicile produselor Gaggenau, solutii de mobilare/instalare  si consiliere in amenajarea bucatariei, vă rugăm să ne contactați :

  Contact | SuperMobila – bucatarii de lux; mobilier, materiale ,design si electrocasnice de calitate superioara

 

g.page/Gaggenau_Romania_Showroom?share

GD Star Rating
loading...