Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaGaggenau – arta in bucataria de lux

Gaggenau – arta in bucataria de lux

Deși, în mod evident, este alegerea bucătarului îndrăgostit și inspirat de bucătăria profesională, fiecare cuptor Gaggenau este conceput pentru casa particulara, cu bucatarii generoase, de nivel premium si lux. Acest cuptor combinat extinde foarte mult opțiunile dvs. de gătit, combinând umiditatea cu convecția. Persoanele conștiente de sănătate și pasionații de mâncare vor fi recompensați cu o tehnologie avansată care va eficientiza orice proces de gătit in bucataria proprie. Diferenta este Gaggenau …

Creați-vă capodopere in bucatarie…

Gaggenau, după ce a introdus abur în bucătăria privată în urmă cu douăzeci de ani, l-a rafinat fără încetare. Cele mai noi cuptoare combinate cu abur mai mari oferă asistenței bucătarului privat de astăzi prin programe automate reglabile, control extrem de precis al temperaturii și un sistem automat de curățare. Fii inspirat să stăpânești pe deplin puterea aburului in cadrul bucatariei de acasa, intr-un lux meritat.

Inspiratie pentru arta culinară…

Cele mai noi cuptoare combinate cu abur permit bucătarului privat să stăpânească aburul, fără constrângeri. Cavitatea mărită, luminată inteligent de iluminarea indirectă, ascunde un grătar cu suprafață completă în spatele sticlei pentru o ușurință de curățare și estetică. Uită-te atent și mai multe detalii devin evidente … „luxul nu este lux daca nu este si confortabil” (CC)

Atingeri de geniu…

O serie de inovații au făcut ca cuptorul combinat cu abur să fie din ce în ce mai dorit. Programele automate oferă asistență culinară, care este complet reglabilă de către bucătar prin intermediul comenzilor TFT intuitive. Senzorul de temperatură centrală în 3 puncte este precis într-o anumită măsură și revizuiește timpul de gătire pe măsură ce felul de mâncare găteste. Rezervoarele de apă au fost mărite, făcute mai accesibile și alertează bucătarul când necesită atenție.

Tu creezi, noi curățăm…

Sistemul automat de curățare, disponibil acum în toate cuptoarele combinate cu abur din seria 400, precum și un model fix de alimentare cu apă din seria 200, folosește un cartuș pentru a curăța complet aparatul.

KitchenINCorporated aduce in acelasi spatiu, cele doua marci germane care se completeaza reciproc pentru a realiza bucatarii la un nivel foarte inalt si in Romania. Dacă doriți mai multe informații despre caracteristicile produselor Gaggenau si Warendorf, solutii de mobilare/instalare  si consiliere in amenajarea bucatariei, vă rugăm să ne contactați si  sa să ne vizitați in showroom KINC WarendorfGaggenau Romania/Bucuresti -Polona68 – 0770 957 611 … showroom (expunere) mobila bucatarie lux si aparatura electrocasnica premium, fabricate in Germania.

No Comments

POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.