Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaGaggenau sisteme de racire -Bucătăria perfectă necesită ingrediente pure și proaspete

Gaggenau sisteme de racire -Bucătăria perfectă necesită ingrediente pure și proaspete

Gaggenau sisteme de racire -Bucătăria perfectă necesită ingrediente pure și proaspete

Bucătăria perfecta necesită ingrediente pure și proaspete. Gaggenau oferă aparatele de răcire corecte pentru această sarcină, îndeplinind fiecare cerere pentru păstrarea alimentelor gustoase și proaspete. Totul este păstrat înăuntru in mediul ideal: temperatura necesara și climat favorabil. Articolele delicate sunt păstrate în condiții speciale, ca într-un depozit frigorific la 0 ° C; Legume, brânză, vin – totul este depozitat exact cum  ar trebui să fie, in Gaggenau sisteme de racire.

Combinele frigorifice Gaggenau sunt fabricate fără compromisuri, aderând la aceleași principii ale aparatului profesional, tehnologie revoluționară si sisteme de răcire perfecționate. Detaliile tehnice și dorința de personalizare se imbina cu preocuparea pentru formă si design fiind disponibile variantele  din oțel inoxidabil,  aluminiu sau frumos minimalist complet integrat cu usile specifice mobilierului de bucatarie ales.

Aparatul de răcire Vario (RB49) de Gaggenau vă prezintă un afișaj impresionant, minimalist, zone climatice separate, performanță excepțională și tehnologie de răcire de precizie. Interiorul este din oțel inoxidabil cu elemente solide din aluminiu antracit si sisteme de iluminat cu LED-uri albe și fără strălucire; ușă interioară plată din oțel inoxidabil, pe toată lungimea cu asistență la deschidere pentru ușă cu două opțiuni: funcție de apăsare-deschidere pentru integrare în mobilier fără mâner frontal sau funcție de tragere-deschidere pentru a facilita deschiderea ușii folosind un mâner. In functionare utilizeaza distribuție dinamică a aerului rece, decongelare automată cu evaporare a apei de dezghețare, filtru de aer cu cărbune activ; Vario seria RB49are incluse alarmă cu ușă deschisă/defecțiune, modul WiFi integrat pentru servicii digitale (Home Connect) si control electronic al temperaturii  pentru zona de refrigerare si pentru zona congelatorului (tehnologie fără îngheț) .

Dacă doriți mai multe informații despre caracteristicile produselor Gaggenau, solutii de mobilare/instalare  si consiliere in amenajarea bucatariei, vă rugăm să ne contactați si  sa să ne vizitați in showroom Gaggenau Romania/Bucuresti -Polona68 – 0770 957 611 … showroom (expunere) mobila bucatarie lux si aparatura electrocasnica premium, fabricate in Germania.

 

 

 

Pentru informatii suplimentare va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

intalnire proiect oferta mobilier de bucătărie comanda (supermobila.ro)

Detalii site – favilla.ro             

 

GD Star Rating
loading...