Blog

HomeElectrocasniceGaggeanau CM 450111 – However you take your coffee, take it seriously

Gaggeanau CM 450111 – However you take your coffee, take it seriously

Gaggeanau cafea CM 450111 – However you take your coffee, take it seriously

Diferenta este Gaggenau … CM 450111 – Aparat de cafea Gaggenau din seria 400 complet automat; O gamă largă de cafele și băuturi calde din lapte poate fi creată cu ușurință, cu posibilitatea de a salva până la opt configurații personalizate în memorie. Puteți personaliza băuturile individuale alegând gradul de măcinare, puterea cafelei, temperatura apei, dimensiunea și raportul cafea-lapte, apoi salvați configurația respectivă pentru a fi folosită la atingerea unui buton în viitor. O altă funcție de economisire a timpului vă permite să preparați două căni din aceeași băutură în același timp, astfel încât nimeni să nu aștepte.

Deschidere automată a ușii.

Buton rotativ și afișaj tactil TFT

Afișare text clară.

Funcție de personalizare, opțiune de salvare

8 băuturi individualizate.

4 setări pentru dimensiunea băuturilor, volumul poate fi ajustate individual pentru a se potrivi cu dimensiunea a cupei.

8 niveluri de tărie a cafelei de la foarte ușoarela extra puternic.

3 niveluri de temperatură a cafelei.

10 niveluri de temperatură a apei calde.

4 niveluri de raport cafea-lapte.

Nivel de măcinare reglabil.

Distribuitor de cafea reglabil pe înălțime 7cm la 15 cm.

Acces facil la rezervorul de apă, lapte și recipient pentru boabe de cafea în spatele ușii

 

Fie că pregătiți două băuturi pe rând sau doar una, prepararea cafelei perfecte este aproape fără efort. Puteți pregăti fiecare variantă de espresso și băuturi pe bază de lapte, precum și ceașca clasică de cafea, lapte cald și apă fierbinte pentru alte băuturi, inclusiv ceai, salvând în același timp până la opt configurații personalizate în memorie. Design-ul special se regaseste in aceeasi serie 400 Gaggenau si la celelalte aparate incastrabile (cuptor, microunde, abur, sertar termic, sertar vidare), fiind posibila crearea unei zone cu impact vizual special si utila in orice bucatarie premium.

Showroom Gaggenau Romania/Bucuresti

 

In showroom Gaggenau Bucuresti se pot vedea si testa produsele din seria 400 si de asemenea si alte piese ale producatorului german Gaggenau …va asteptam in magazin Polona 68 !

g.page/Gaggenau_Romania_Showroom?share

GD Star Rating
loading...