Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaCuptor Gaggenau BO451112 – Dacă bucătăria este inima casei, Gaggenau este sufletul ei

Cuptor Gaggenau BO451112 – Dacă bucătăria este inima casei, Gaggenau este sufletul ei

Cuptor Gaggenau BO451112 – Dacă bucătăria este inima casei, Gaggenau este sufletul ei

Diferenta este Gaggenau … Gaggenau este un producător de aparate electrocasnice încastrabile de înaltă calitate și este recunoscut ca lider în inovație, în design și tehnologie „Made in Germany”. Compania, cu o istorie care datează din 1683, a revoluționat bucătăria cu produsele sale apreciate la nivel internațional. Succesul Gaggenau se bazează pe inovația tehnologică și pe un limbaj clar de design combinat cu funcționalitate ridicată. Descoperiți întreaga gamă de metode de gătit și opțiuni cu tot confortul Home Connect iar cuptorul dvs. vă va permite să obțineți rezultatele profesionale pe care le doriți, de la perfecționarea unei fripturi la tarte flambée.

Deși, în mod evident, este alegerea bucătarului îndrăgostit și inspirat de bucătăria profesională, fiecare cuptor Gaggenau este conceput pentru casa particulară. Catalizatorul încălzit filtrează grăsimea și mirosurile din aer, patru straturi de sticlă mențin ușa rece chiar și în timpul programului de curățare pirolitică la 485 grade C; in plus sunt tratate special pentru a se asigura că intotdeauna culorile nu sunt distorsionate. Aveti la dispozitie 17 metode de încălzire/gatire iar smalțul nostru unic oferă o reflexie excelentă a căldurii, longevitate și ușurință în curățare.

youtu.be/Nv01e5YgTK8 Cuptor Gaggenau BO451112 

Instalate sub nivelul blatului sau deasupra, la nivelul dulapurilor din jur, ușile din sticlă cu spate din oțel inoxidabil pun accentul pe cuptoarele din seria 400. Butoanele rotative distincte din oțel inoxidabil oferă control intuitiv asupra afișajului, atingeți ecranul și ușa fără mâner se deschide la 180 de grade…vizitati showroom Gaggenau din Bucuresti (Polona 68) si puteti testa produsele din magazin pentru a va bucura si a fi convinsi de calitatea si standardele premium asigurate de produsele Gaggenau.

Showroom Gaggenau Romania/Bucuresti

 

g.page/Gaggenau_Romania_Showroom?share

GD Star Rating
loading...
2 Comments
 • 2 January 2022
  Merca Adrian

  Aș vrea să știu dacă aveți geam exterior cuptor ED220-6 și la ce preț

  GD Star Rating
  loading...
 • 3 January 2022
  contact@supermobila.ro

  Service Gaggenau 021 203 97 77 . Cuptorul ED220 nu mai este in productie, trebuie contactat service pentru disponibilitate piese de schimb.

  GD Star Rating
  loading...

Sorry, the comment form is closed at this time.