Blog

HomeElectrocasniceGAGGENAU The EB 333. An icon, reborn

GAGGENAU The EB 333. An icon, reborn

GAGGENAU The EB 333. An icon, reborn

Diferenta este Gaggenau…O dorinta a bucătarului de ocazie și a bucătarului profesionist de acasă , cuptorul EB este o icoană Gaggenau de peste 30 de ani. Acest cuptor este o dovadă de 90 cm a diferenței Gaggenau, a moștenirii sale și a avangardei tradiționale. Sălbatic, individual, distinct și iconic, este motorul bucătăriei. Acesta este un cuptor predominant construit manual, într-o lume a aparatelor fabricate automat; prin atingerea mâinilor extrem de calificate asupra materialelor de înaltă calitate rezulta acest cuptor dotat cu ceva asemănător sufletului. Adăugați la aceasta un design impunător și performanțe infailibile și aveți toate componentele unui element clasic, necesar si important in orice bucatarie premium sau de lux.

GAGGENAU The EB 333

În 1986, EB 374 a fost o revelație pentru Europa. Un proiect personal al lui Georg von Blanquet, proprietarul Gaggenau și bucătar privat pasionat, acest cuptor enigmatic, strălucitor și sobru a fost inspirat de aragazele masive americane. Extins la o lățime revoluționară de 90 cm, cuptorul a fost o declarație de design care a transformat bucătăria și a devenit emblematic aproape instantaneu și favoritul bucătarilor profesionisti pentru bucatariile de acasa. Designul său de avangardă a fost atât de mare încât s-a schimbat puțin în următoarele trei decenii – 1986 EB374 / 1989 EB 378 / 1997, 2004 EB 388 / 2016 EB 333

Prezentat pentru prima dată la EuroCucina 2016 , acest cuptor incastrabil cu o lățime de 90 cm este numit în omagiul celei de-a 333-a aniversări a lui Gaggenau.

youtu.be/Y98MymHe7w8 GAGGENAU The EB 333

 

„În al 333-lea an, ni s-a părut corect ca produsul emblema să fie întinerit și redenumit. Nivelul artei, sufletul artizanului: EB 333. ” (Sven Schnee, Head of Global Brand Gaggenau)

 

 

Showroom Gaggenau Romania/Bucuresti – Str.Polona, 68 

GAGGENAU The EB 333

 

intalnire proiect oferta mobilier de bucătărie comanda (supermobila.ro)

g.page/Gaggenau_Romania_Showroom?share

GD Star Rating
loading...