Blog

There’s no place like home

There’s no place like home

In aceasta perioada de timp se vorbeste tot mai mult de o criza economica, nu neaparat de sfarsitul capitalismului si reintoarcerea la comunism , chiar daca marea China este in carti . Problema a aparut nu din cauza ca nu mai sunt bani , ci din cauza ca nu mai sunt multi bani .Ciudat este ca in Romania ultimilor ani s-au “investit” multi bani in terenuri , case ,zone rezidentiale si niciodata nu s-au investit sume considerabile in productie. Acum este posibil sa fi venit ziua scadentei … Clasa medie nu mai are bani pentru imprumuturi iar cei care detin marile zone rezidentiale nu au decat oferte speciale , nu si cereri . Se ofera masini , locuri de parcare sau mobila , dar nu se diminueaza profitul.Se cauta in continuare sa se vanda “calitativ” la preturi mari si nu se cauta vanzarile cantitative .Pentru ca afacerea sa mearga ar trebui vandute toate locuintele , cu un profit mai mare sau mai mic , si apoi sa se inceapa constructia unor noi blocuri sau vile . Banii blocati nu vor produce niciodata …

 

There's no place like home

 

Lasand la o parte “dezvoltatorii imobiliari” , oamenii ar trebui sa se reintoarca la micile placeri ale vietii . Timpul petrecut in propria casa alaturi de familie ne poate rupe de problemele cotidiene .Incercati … o  cafea si un ziar dimineata in bucatarie … un pranz alaturi de cei dragi  … o seara pe canapea in compania unui film bun  … Veti vedea ca investitia in amenajarea casei a meritat si totul este in favoarea dumneavoastra .

 

Alegeti mobilierul in functie de dorintele si nevoile dumneavoastra , optati pentru design si culori care sa va ofere linistea si confortul , nu cautati neaparat pretul ci si calitatea .

There's no place like home

 

There’s no place like home

 

Showroom Favilla – Pagina contact  sau  intalnire proiect oferta mobilier de bucătărie comanda (supermobila.ro)

 
 

 

 

 

GD Star Rating
loading...