Mobila si mobila

Mobila si mobila

Super mobila este subiectiva ca orice este frumos sau util .

Despre design sau functionalitate se poate discuta in contradictoriu  , adevarul fiind undeva la mijloc .

13 aduce ghinion unora dar reprezinta noroc pentru altcineva , marti sunt 3 ceasuri rele dar cineva s-ar putea gandi ca restul de 21 de ore pot fi norocoase si uneori mai multe decat intr-o zi de vineri 13 …

Mobila si mobila

Partea obiectiva in alegerea mobilierului apare odata cu verificarea calitatii materialelor , a accesoriilor si a serviciilor oferite de firma care comercializeaza produsele (consultanta , montaj , service , etc.. ) . Calitatea produselor si serviciilor se cuantifica obligatoriu tinand cont si de pretul aferent . O calitate acceptabila a produselor la un pret foarte mare poate nu se justifica , dar un produs prost insotit de servicii indoielnice totul la un pret mic este neacceptabil – suntem prea saraci sa ne luam lucruri ieftine .

Mobila si mobila

Un pret mic nu inseamna intotdeauna o afacere buna ci in general tocmai invers ! Inainte de a plati asigurati-va ca stiti ce si de unde cumparati !

Orice producator trebuie sa isi asigure un profit in urma vanzarii produselor .Acest profit poate fi maximizat prin micsorarea costului de productie , prin marirea volumului de vanzari sau prin scaderea cheltuielilor cu reclama , angajati , servicii montaj/transport . Un pret mic in general in Romania nu implica volum mare de vanzari decat la firmele foarte mari si pentru mobila de serie , asa ca in mod clar pretul mic implica materiale de o calitate inferioara si un mod de productie de tip manufacturier care nu asigura o productie omogena si similara pe termen lung .

Termenul mediu de utilizare a unei canapele este de 10 ani la un producator care se respecta , la noi la colt de strada nu se stie daca ajungi pana acasa cu extensia intreaga , de utilizare zilnica nici nu se pune problema .

Se pare totusi ca timpul va demonstra ca si in cazul magazinelor de la parterul blocurilor ca marile magazine vor castiga . Micile ateliere trebuie sa existe dar cele care vor vrea sa reziste vor trebui sa furnizeze piese de serie mica si de o calitate foarte buna .Nu pretul ii va face sa reziste pe piata si modul de lucru cu clientul si pentru client . Apropierea de client ii va face competitivi deoarece marii producatori si magazinele de mobila pot oferi foarte multe produse si servicii dar nu pot fi alaturi de fiecare client . Fidelizarea clientilor si  personalizarea legaturilor cu acestia sunt atuurile atelierelor , dar putini isi dau seama de aceste lucruri . Se merge pe castig imediat , pe incercarea de a concura lanturile de magazine si pe bucuria unei vanzari imediate . Problema este ca un hipermarket are si timp si resurse mai multe decat un magazin de bloc …

 Mobila de bucatarie combinatie stejar inchis , rosu vopsit lucios si blat quarz .

 

Biblioteca modulara cires combinat cu piese vopsite alb si sticla sablata .       

  

Piese de mobilier pentru dormitor – pat imbracat in material textil , corpuri cu sertare stejar inchis .

 

Mobila si mobila

intalnire proiect oferta mobilier de bucătărie comanda (supermobila.ro) sau  Showroom Favilla – Pagina contact

GD Star Rating
loading...