Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaSfaturi bucatarie – de ce dincolo este mai ieftin

Sfaturi bucatarie – de ce dincolo este mai ieftin

Sfaturi mobila bucatarie

Pretul unui produs este valoarea la care se vinde acel produs, este suma de bani platita de cumparator pentru acoperirea unei nevoi si incasata de vanzator pentru a fi profitabila afacerea in domeniul in care activeaza. Ambii investesc in viitor, cumparatorul pentru a a avea un stil de viata mai bun iar vanzatorul de a continua activitatea prin acoperirea cheltuielilor si generarea unui profit.

In aceasta situatie normala achizitionarea unei bucatarii apare ca urmare a unei nevoi aparute si foarte rar ca o ambitie personala… Bucataria este o camera importanta, mobilarea si utilarea ei implica mai multe costuri – materiale, timp si energie. De partea cealalta producatorul/furnizorul isi bazeaza afacerea pe producerea si vanzarea de bucatarii, pe termen lung, calculand fluxurile materiale, financiare si umane in functie de timp si de numarul de clienti.

Sfaturi mobila bucatarie

smart

Pretul bucatariei este in principal rezultatul sumei costurilor cu:

  • materia prima, materiale si accesorii
  • masini si aparate, sisteme automatizare, spatii de prelucrare si depozitare
  • personal specializat
  • centre de cercetare, design si proiectare (personal calificat si sisteme proiectare specializate)
  • marketing / imagine marca
  • spatii de prezentare (magazin propriu, expozitii, targuri, etc..)
  • servicii – transport, montaj, garantie, masuratori, proiectare, consiliere, consultanta, comunicare rapida si eficienta, personal dedicat pentru fiecare activitate/client, etc..
  • grija pentru mediu si viitorul resurselor
  • profit

 

De ce “dincolo era mai ieftin” ? Sfaturi mobila bucatarie

Pentru ca unele detalii apar sau dispar din lista de costuri … Se poate si fara un showroom curat in care sa ne simtim confortabil si tratati ca o persoana importanta (un client este intotdeauna o persoana importanta dar asta trebuie sa o simta si el) … Se poate si fara proiect si mostre, alegem dintr-un catalog sau vedem un site unde sunt prezentate firme de mobila si produselor lor (…ele au cheltuit sume pentru marketing si imagine ..evident sunt mai scumpe…) …

Se poate in mai multe feluri sa gasim mai ieftin dar trebuie sa fim atenti ce platim si de ce … Putem avea materiale mai ieftine sau pierdem timp pentru ca primim raspunsuri in timp foarte lung, deoarece nu este personal specializat disponibil… Putem renunta la serviciile de design specializat dar in timp stresul indus de dispunerea mobilierului/finisajelor sa ne coste mai mult … Sunt detalii uneori care trebuie luate in calcul la realizarea unei bucatarii si pretul nu este totul.

Fiind un produs de folosinta indelungata si, mai ales utilizat aproape zilnic, este necesara atentie sporita la finalizarea comenzii si sfatul cel mai important este sa nu va grabiti in lansarea comenzii si sa cereti toate informatiile pentru a face acest pas in cunostinta de cauza. Se poate sa faceti mici concesii, sa renuntati la anumite lucruri, dar nu renuntati la confort, ergonomie si o viata mai buna.

Sfaturi mobila bucatariePentru Sfaturi mobila bucatarie si informatii suplimentare mobila bucatarie va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii site – favilla.ro

Scavolini showroom Favilla.ro – mobila bucatarie comanda (supermobila.ro)

GD Star Rating
a WordPress rating system