Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaCum se comanda mobila de bucatarie – sfaturi utile

Cum se comanda mobila de bucatarie – sfaturi utile

Comanda mobila de bucatarie – sfaturi utile

In final ajungem si la comanda mobila de bucatarie, aceasta comanda este compusa din contract, schite, valoare, termen de executie/livrare, factura si document plata. Plasarea comenzii si darea in productie a mobilierului, aparatelor si blaturilor, implica acceptarea de ambele parti a tuturor produselor, serviciilor si conditiilor din contract.

Uneori se mai pot face mici modificari o perioada scurta de timp, pana ce produsele intra efectiv pe linia de asamblare/productie (anexe contract). De preferat este ca inainte de confirmarea ferma si plata avansului comenzii sa se verifice toate detaliile de la fata locului (spatiu, constructii speciale, retele electrice, apa, canal, etc.), astfel incat pana la productia mobilierului sa se poate realiza eventualele modificari.

In cazul in care beneficiarul nu se grabeste se poate astepta finalizarea amenajarii si, ulterior, sa se (re)faca proiectul si comanda in varianta finala. Modificarile aduse la spatiu, a proiectului sau a produselor comandate pot aparea pe parcursul derularii contractului, dar este de preferat ca acestea sa fie cat mai putine, sa nu afecteze montajul si sa fie acceptate de ambele parti (anexe/informari).

Producatorul de mobilier/aparatura/blat pentru a respecta termenele de productie/livrare/montaj isi coordoneaza activitatile si orice perturbare implica o intarziere si, posibil, si costuri suplimentare care trebuie acceptate de beneficiar. De preferat este ca, in cazul in care modificarile implica piese mici, ieftine in raport cu valoare contractului sau accesorii, sa se faca o comanda suplimentara in momentul in care apare aceasta nevoie si sa nu se modifice comanda initiala, astfel vor avea un termen mai mare doar aceste piese, nu comanda mare, care include produsele principale.

comanda mobila de bucatarie

comanda mobila de bucatarie – sfaturi utile

La lansarea comenzii este necesara informarea beneficiarului referitoarea la necesitatea prezentei acestuia la montaj si/sau a unor persoane autorizate (instalator, electrician, manager proiect, constructor, personal autorizat gaze sau centrale termice, etc..). In cazul in care sunt produse achizitionate separat de benificiar dar care trebuie incluse in bucatarie (aparate electrocasnice, sisteme de filtre sau resturi menajere speciale, blaturi, centrala, sisteme de iluminat, etc..) de este necesara de asemenea informarea si punerea de acord a modului de instalare si a persoanelor care vor face aceste instalari.

Daca toate detaliile sunt stiute, stabilite si acceptate de ambele parti atunci la livrare/montaj va decurge totul normal si finalul va fi cel asteptat…o bucatarie practica si frumoasa.

 

comanda mobila de bucatariePentru informatii suplimentare mobila bucatarie va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii site – favilla.ro

Scavolini showroom Favilla.ro – mobila bucatarie comanda (supermobila.ro)

GD Star Rating
loading...