Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaProiecte mobilier bucatarie – schite pentru inspiratie amenajare bucatarie

Proiecte mobilier bucatarie – schite pentru inspiratie amenajare bucatarie

Schite pentru inspiratie bucatarie

Odata ce apare ideea si, evident nevoia, de a achizitiona un mobilier de bucatarie primii pasi sunt in directia de a cauta magazine online sau fizice, si schite pentru inspiratie bucatarie. Se cauta in mii de poze si de articole solutia salvatoare dar de preferat ar fi sa scriem exact ce ne lipseste la bucataria actuala (daca este cazul) si ce dorim de la cea noua. Este vorba de materiale, culori, finisaje, dimensiuni si tipuri de spatii de depozitare.

Mobilierul de bucatarie este o combinatie de utilitate si design, cautam usurinta in folosire si frumusetea… Cel mai simplu este cu aceste idei principale sa mergem la un numar finit de magazine (2-5) unde sa discutam cu consilieri/specialisti si sa gasim solutia intre dorinta dvs. si posibilitatea reala si tehnica de realizare a mobilierului. In functie de spatiu se poate realiza mobilierul de bucatarie in linie dreapta, pe colt, cu peninsula sau insula; dispunerea mobilierului poate incorpora zona de luat masa sau aceasta poate fi independenta. In bucatarie se incastreaza sau dispune independent de mobilier, setul de aparatura electrocasnica, in mod uzual chiuveta, baterie, plita, hota, cuptor, cuptor microunde si combina frigorifica. In functie de locuinta, de spatiile interioare sau de dorintele utilizatorilor mai pot aparea si alte aparate: masina de spalat rufe, masina cafea, frigo-bar, cuptor abur, congelator, sertare termice sau alte electrocasnice speciale. Separat exista posibilitatea de a intergra in mobilierul de bucatarie si centrala de apartament, in acest caz se realizeaza module speciale pentru dimensiunile si cerintele tehnice ale aparatului existent.

 

Succes !

Schite pentru inspiratie bucatarie : 

SuperMobila -link ALEGEREA BUCATARIEI DESIGN SI MATERIALE MOBILIER DE BUCATARIE

Pentru comandarea mobilierului de bucatarie este necesar in majoritatea cazurilor sa se realizeze un proiect, o amenajare a spatiului din combinarea modulelor de mobilier, a aparatelor electrocasnice si/sau a locului de luat masa. In acest proiect se tine cont de dispunerea conexiunilor la retelele de alimentare, de usi, ferestre, calorifere sau alte elemente care conditioneaza asezarea anumitor elemente de mobilier.

Pentru informatii suplimentare Schite pentru inspiratie bucatarie  www.supermobila.ro/contact sau va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii suplimentare site – favilla.ro Scavolini Store Favilla.Ro | Facebook

#favilla #bucatarii_italia #bucatarii_scavolini #scavolini_romania #bucatariidelux #mobila_de_bucatarie #supermobila #bucatarii_design #mobila_bucatarie #bucatarie_de_lux #design_lux #design_industrial #design_bucatarie

GD Star Rating
loading...