Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaPlitele Gaggenau – gatitul in bucatarie la un alt nivel

Plitele Gaggenau – gatitul in bucatarie la un alt nivel

Plitele Gaggenau nu reprezinta doar piesele standard din mobilierul de bucatarie, ci sunt inspirate din bucătăria profesională. Seria 400 și seria 200 aderă la principiul Gaggenau al materialelor excepționale, proiectate cu perspicacitate și asamblate cu pricepere de către meșteșugari. Ele oferă o opțiune modulară “Vario” care vă permite să creați propria stație de lucru personalizată, inclusiv aparate specializate care să permită tehnici specifice de gătit. Diferența dintre cele două serii este în esență, design, estetică și control. Materiale selectate, performanțe remarcabile și o prezență fascinantă în bucatariile premium – plitele Vario seria 400 unesc tehnologia standard, de vârf si profesională pentru bucătăria privată cu design premium…calitate si lux in bucatarie, diferenta este Gaggenau!

Adaptează-ți zona de gătit în scenariul tău culinar ideal, îmbinând fără probleme opțiunile noastre modulare și aparatele de ventilație. Controlată de butoanele iluminate din oțel inoxidabil montate pe suprafața verticală a mobilierului de bucătărie, aceasta este realizarea finală a ambițiilor culinare elegante. Plitele cu inducție flexibilă permit bucătarului privat să combine zonele de gătit pentru a găzdui tigăi mai mari, eliberând bucătarul privat aventuros de orice constrângere…de la o opțiune wok de 38 cm până la un vas de 90 cm, cu cinci zone de gătit. Pentru gaz alegeți din mai multe variante, arzătorul cu un singur wok cu până la 6.000 de wați de căldură, opțiunea de două arzătoare sau cea de cinci arzătoare, 18.000 de wați. Teppan Yaki… aparat de calitate profesională se poate ridica la 240 ° C sau se poate încălzi la o setare minimă, simultan. Există două zone de gătit controlate separat, precum și o setare simplă de curățare. Pentru tehnica specială a grătarului, grătarul electric oferă două zone care permit atât temperaturi inalte cât și oportunitățile de grătar mai blând. Înlocuiți o jumătate din grătar cu un accesoriu special pentru tigaie și puteți chiar prăji. Pietrele de lavă care păstrează căldura pot fi ușor înlocuite în cazul în care devin prea murdare. Pentru hota Vario, trei niveluri de putere, o funcție de pornire automată și o eficiență excepțională sunt condensate în 11 cm și perfect, aproape invizibil, încorporate în suprafața bucatariei …sau se poate opta pentru hota care se ridică la provocarea de a captura vapori și mirosuri din partea superioară a tigăilor, iluminând blatul de lucru și la finalizarea misiunii sale, ascunzându-se în afara vederii.

Dacă doriți mai multe informații despre caracteristicile produselor Gaggenau, solutii de mobilare/instalare  si consiliere in amenajarea bucatariei, vă rugăm să ne contactați si  sa să ne vizitați in showroom Gaggenau Romania/Bucuresti -Polona68 – 0770 957 611 … showroom (expunere) mobila bucatarie si aparatura electrocasnica import Germania.

No Comments

POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.