Blog

HomeElectrocasniceGaggenau sertar de vidare …calitate si lux pentru bucatarie

Gaggenau sertar de vidare …calitate si lux pentru bucatarie

Gaggenau sertar de vidare …calitate si lux pentru bucatarie

Gaggenau sertar de vidare – Gătitul sub vid este o tendință culinară in zona de gatit “acasa”, bine cunoscută la nivel industrial, tehnica s-a răspândit considerabil și este disponibilă în prezent pentru uz casnic cu aparate care ajută la proces. În gătitul „sub vid”, metodă de gătit umedă sau uscată, controlul temperaturii și timpul sunt esențiale. Acest tip de gătit, care se poate face în cuptoare convenționale sau în aburi moderne, favorizează reținerea vitaminelor și mineralelor care, potrivit studiilor de specialitate, beneficiază de caracteristicile organoleptice ale alimentelor (miros, gust și textură). Cu toate acestea, gătitul în vid are, de asemenea, multe avantaje care pot fi rezumate în două principii de bază pentru mese fine: igienă bună și calitate. Atât gătitul, cât și etanșarea sub vid permit cărnii și peștelui să își păstreze textura. În plus, deoarece poate fi refrigerat și nu există contact direct al alimentelor cu frigul, alimentele nu conțin arsuri de gheață. Și pentru a completa, deoarece oxidarea cauzată de oxigen este inexistentă, alimentele sunt păstrate în stare bună mai mult timp. Pe scurt, această tendință economisește bani, deoarece se risipesc mai puține alimente și timp și pentru că pot fi gătite cantități mari fără teama de a fi deteriorate.

youtu.be/JW94r-1Yeno  – Gaggenau sertar de vidare

Gaggenau sertar de vidare – O realizare superbă a designului care aduce culmea tehnologiei inovatoare de gătit în gospodăria moderna, premium si de lux; sertarul pentru vidare de la Gaggenau este un triumf atât al formei, cât și al funcției. Cu un stil minimalist, DV461110 reflectă un etos de design unic german și aduce cu sine un aer remarcabil de rafinament elegant. Cu finisaj din oțel inoxidabil elegant, acest sertar de vid reprezintă un plus de lux pentru orice bucatarie modernă și poate fi prezentat ca un complement subtil sau o piesă centrală uimitoare în orice spațiu. Oferindu-vă posibilitatea de a vedea mâncarea în pungi sigilate, vidate personalizate, Gaggenau a reușit să aducă complexitatea restaurantelor profesionale în confortul propriei case. O necesitate pentru bucătarul de casă sau “chef în devenire”, atunci când este utilizată împreună cu un cuptor cu aburi, această tehnică vă permite să găsiți mâncăruri delicioase, de calitate, cu precizie și consistență. Flexibil, convenabil și extrem de elegant, acest sertar vidare este un aparat de bucătărie modern conceput pentru viața contemporană…diferenta este Gaggenau !

Gaggenau sertar de vidare – Acesta este „partenerul” perfect al cuptorului cu aburi Combi și vă va deschide orizonturile in domeniul gatitului la abur, vă va accelera marinarea, vă va păstra mâncarea și chiar va prelungi durata de viață a sticlei de vin deschise.

Dacă doriți mai multe informații despre caracteristicile Gaggenau sertar de vidare, despre opțiunile sale de instalare in mobilierul de bucatarie, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați sa să ne vizitați in showroom Gaggenau Romania/Bucuresti -Polona68 – 0770 957 611 … showroom (expunere) mobila bucatarie si aparatura electrocasnica import Germania.

intalnire proiect oferta mobilier de bucătărie comanda (supermobila.ro)

 

g.page/Gaggenau_Romania_Showroom?share

GD Star Rating
loading...