Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaBe original – pat GrandPiano FLOU

Be original – pat GrandPiano FLOU

Be original – pat GrandPiano FLOU

Proiectare  – Mario Bellini , 2007  – site official

Mario Bellini sa născut în 1935 și a absolvit în 1959 , la Politecnico di Milano . El trăiește și lucrează în Milano  , activitățile sale variază de la arhitectura si design urban pentru mobilier și design industrial . Faima sa ca un designer datează din 1963 .  Este renumit ca  un arhitect si designer , și este câștigător , printre altele, din 8 Compasso d’ Oro și premii de arhitectură de prestigiu printre care Medaglia d’Oro conferite acestuia de către Președintele Republicii Italiene . În 2011 a primit ” Ambrogino d’Oro “, conferită celor mai prestigiosi cetățeni ai  municipiului Milano . Opera sa poate fi găsita si  în colecțiile unor muzee ,  MoMA din New York  a dedicate o expoziție personală si are 25 de lucrări ale sale în colecția sa de design permanent .

mario-bellini

 

Patul  GrandPiano -model dublu cu contur special si forma atipica  este disponibil în versiunile Grandpiano si Grandpiano Piano. Lateralul este confortabil căptușit cu ” Memoform ” si imbracat cu bumbac alb . Cu formă de “aripi” laterale care pot fi  folosite ca noptiere sau  rafturi pentru asezat obiectele . Complet dehusabil , în țesătură , piele , Ecopelle sau Nabuk prezinta suportul de  saltea cu lamele fixe cu reglare rigiditate .

Fisa GrandPiano – grandpiano details

pat GrandPiano FLOU

 

Patul GrandPiano este un pat care poate organiza dormitorul altfel decat perceptia clasica a acestui spatiu. Dimensiunile generoase face ca el sa fie centru zonei de dormit si sa atraga atentia . Nu are nevoie de noptiere si poate fi accesorizat cu masute “ascunse” si placi de sticla colorata pe zona laterala . Prin simpla lui prezenta patul GrandPiano face ca dormitorul sa fie plin si pregatit pentru linistea unui somn odihnitor si relaxant .

Flou -GrandPiano – site official 

Mario Bellini – GrandPiano – site official

 

GD Star Rating
loading...
Be original - pat GrandPiano FLOU, 10.0 out of 10 based on 2 ratings