Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaBeOriginal – fotoliu GuscioAlto Flexform

BeOriginal – fotoliu GuscioAlto Flexform

BeOriginal – fotoliu GuscioAlto Flexform

Design :  Guscioalto 2011 by Antonio Citterio ( official site)  – Flexform

BeOriginal – fotoliu GuscioAlto Flexform – Antonio Citterio ( 1950, Meda – ) este un arhitect italian , designer de mobilier și designer industrial care locuiește și lucrează în Milano.Citterio a absolvit  arhitectura la Politehnica din Milano și din 1972 a lucrat pentru  mai multi producatori importanti , cum ar fi Ansorg , B & B Italia , Flexform , Flos , Iittala , Hansgrohe , Inda , Sanitec Group , Kartell , Arclinea și Vitra . Maxalto. El a fost de asemenea implicat în lucrări de arhitectură care se ocupă cu proiecte de construcții și interioare , atât în Italia cât și în străinătate . Antonio Citterio  deține prelegeri și conferințe în întreaga lume și operele  sale sunt expuse și publicate pe larg .A castigat numeroase premii , printre care prestigiosul Compasso d’Oro în 1987 și 1995; produsele sale fac parte din colectia permanenta MoMA New York și Centre Georges – Pompidou din Paris . (despre Antonio Citterio – prezentare publica)

BeOriginal - fotoliu GuscioAlto Flexform

Fotoliul Guscioalto produs de Flexform este realizat din poliuretan (rigid si spuma – pentru structura ) , puf (perna)  si metal sau lemn (picioare) . La exterior se poate utiliza tapiterie din diferite categorii de tesatura sau piele .

BeOriginal - fotoliu GuscioAlto Flexform

Guscioalto  este un produs din  materiale de calitate la care se adauga atentia in realizarea  detaliilor prin  lucrari manuale . Forma si liniile curbe , simplitatea si eleganta ,  fac din aceasta piesa nu doar un fotoliu ci si un obiect de la care se poate porni o amenajare interioara  …

 

GuscioAlto Flexform – fisa prezentare GUSCIOALTO

Flexform – site official

 

 

intalnire proiect oferta mobilier de bucătărie comanda (supermobila.ro)

 

 

 

 

GD Star Rating
loading...
BeOriginal - fotoliu GuscioAlto Flexform, 10.0 out of 10 based on 1 rating