Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaNatuzzi -lider mondial in industria canapelelor din piele

Natuzzi -lider mondial in industria canapelelor din piele

Natuzzi -lider mondial in industria canapelelor din piele

Povestea lor incepe in 1959 cand Pasquale Natuzzi a pus bazele unei mici afaceri de familie in domeniul productiei de canapele. Astazi afacerea de familie s- a transformat intr- un grup multinational cu o cifra de afaceri de 735 milioane de euro, care a devenit  lider mondial in industria canapelelor din piele, cu o retea de 842 de show- roomuri in toata lumea din care doar 282 de tip flagship.

 

« In fiecare zi 4000 de oameni din intreaga lume recunosc in stilul lor de a trai stilul nostru .Cel mai mare succes al nostru este satisfactia lor . » (Pasquale Natuzzi – Presedinte si sef al departamentului de design al Natuzzi Group ) .

Gama de produse Natuzzi cuprinde un catalog cu zeci de modele de canapele , fiecare cu diferite posibilitati de combinare a modulelor , de alegere a materialelor si dimensiunilor .

Setul de materiale din care se poate alege exteriorul canapelelor  cuprinde doua variante de piele naturala ( Natural si Protecta) impartite in 10 categorii  si 12 categorii de tesatura . In total sunt peste 140 de culori de tesatura si peste 90 de culori de piele .Pentru o mai buna realizare a unui spatiu Natuzzi in casa noastra , acesta vine in completarea gamei de canapele cu produse complementare , masute , covoare , corpuri de iluminat si biblioteci .

 

 

Pentru informatii suplimentare va asteptam … programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii site – favilla.ro www.supermobila.ro/

Natuzzi

GD Star Rating
a WordPress rating system
Natuzzi -lider mondial in industria canapelelor din piele, 9.0 out of 10 based on 1 rating