Blog

FLOU -povestea din dormitor

FLOU -povestea din dormitor

Unul din lideri  in industria mobilierului din Italia , Flou se distinge prin calitatea inalta si design-ul special al produselor pentru dormitor . Materialele de calitate superioara folosite pentru realizarea paturilor , seturilor de noptiere si comode , a dressing-urilor si a  accesoriilor textile pentru dormitor (lenjerii ,perne ,saltele) sunt combinate intr-un design modern si cu o nota aparte a „stilului” FLOU.

Chiar daca practic salteaua da confortul in dormitor , Flou nu neglijeaza aspectul paturilor . Combinatiile de piele , lemn , metal si sticla sunt bine proportionate in linii drepte sau curbe , cu accente de materiale speciale , cu volume bine definite sau cateodata duse la extrem .

 

 

Partea de „depozitare” a dormitorului nu este lasata la voia intamplarii ci este atinsa de „stilul” Flou .Sticla simpla sau modelata , piele sau lemn , metal lucios sau antichizat , nimic nu este ocolit in procesul tehnologic .Rezultatul devine spectaculos si la prima vedere mult prea frumos pentru un dressing . Totul pentru a face ,alaturi de practica, si speciala o simpla schimbare a hainelor .

 

 

Pentru a completa povestea din dormitor Flou furnizeasa solutii pentru piesele mici de mobilier destinate dormitorului , noptiere ,comode ,consola machiaj sau birou  , adaugand de asemenea si accesoriile necesare finalizarii amenajarii , saltele , lenjerii de pat ,perne , saluri .

 

SURSA:    Flou Oficial

 

Contact

www.supermobila.ro/contact

GD Star Rating
loading...
FLOU -povestea din dormitor, 9.0 out of 10 based on 1 rating