Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaMobila de bucatarie fara manere – 2023

Mobila de bucatarie fara manere – 2023

Mobila de bucatarie fara manere are mai multe avantaje estetice si functionale.

Iata cateva solutii si idei de design pentru a maximiza aceste beneficii pentru Mobila de bucatarie fara manere:

Design modern si curat:
Mobilia de bucatarie fara manere creeaza o estetica moderna si curata, eliminand astfel orice elemente inutile sau care pot aglomera designul. Acest lucru poate face ca bucataria sa para mai spatioasa si mai ordonata.

Stil minimalist:
Mobila de bucatarie fara manere se potriveste perfect cu un design minimalist. Poti opta pentru linii drepte si suprafete plane pentru a crea un aspect simplu si elegant, astfel incat acestea sa fie aliniate perfect cu suprafata mobilei, creand un aspect uniform si continuu.

Personalizare:
Mobila fara manere poate fi personalizata pentru a se potrivi cu nevoile tale specifice. Poti adauga elemente de depozitare suplimentare sau poti alege dimensiuni si configuratii care sa se potriveasca perfect spatiului tau.

Usor de curatat:
Suprafetele fara manere sunt usor de curatat, deoarece nu exista spatii in care sa se adune murdaria sau praful. Acest lucru face ca mentinerea bucatariei tale sa fie mai usoara.

Siguranta copiilor:
Mobilierul fara manere poate fi mai sigur pentru copii, deoarece nu exista manere sau capete ascunse care sa poata provoca accidente.

Design mobila bucatarie cu deschideri fara maner – profile si manere la nivel usi

Dacă dorești să realizezi un design de mobilier de bucătărie cu deschideri fără mânere, dar cu profile sau mânere integrate la nivelul ușilor, iată câteva idei și opțiuni:

Profile integrate în uși:

Poți alege uși cu profile integrate în partea de sus sau de jos, ceea ce permite un spațiu mic pentru degete pentru a trage sau împinge ușa. Aceste profile pot fi subtile, adăugând doar o adâncime ușoară la ușă.
Optează pentru profilele cu același material ca și ușile sau un material contrastant pentru un aspect mai vizual.

Mânere ascunse:

Unele modele de mobilier au mânere complet ascunse în interiorul ușilor. Acestea pot fi activate printr-o ușoară presiune sau împingere.
Mânerele ascunse pot fi plasate pe partea de sus sau de jos a ușilor, sau chiar pe lateralul lor, în funcție de preferințe.

Sisteme de deschidere cu înclinare:

O altă opțiune este utilizarea sistemelor de deschidere cu înclinare, care permit ușilor să se deschidă ușor și fără mânere. Aceste sisteme pot fi montate pe interiorul ușilor și pot fi acționate cu o ușoară presiune.

Uși push-to-open:

Ușile cu sistem “push-to-open” sunt o soluție populară. Acestea se deschid atunci când apesi ușor pe ele și se închid în mod sigur fără a necesita mânere sau profile vizibile.

Varietate de materiale – Alege materialul care se potriveste cel mai bine cu stilul si nevoile tale.

Mobila fara manere poate fi realizata dintr-o varietate de materiale, cum ar fi lemn, metal, sticla sau PET. De asemenea, este disponibila intr-o gama larga de culori si finisaje. Poti opta pentru culori neutre pentru un aspect minimalist sau pentru culori indraznete pentru a adauga personalitate bucatariei tale.
Pentru a accentua aspectul fără mânere, poți utiliza culori sau materiale contrastante pentru profilele sau mânerele integrate. De exemplu, poți alege profile metalice sau din sticlă pentru uși de lemn pentru un efect vizual interesant.

 

In concluzie, mobila de bucatarie fara manere poate oferi un aspect modern si functional bucatariei tale. Cu o varietate de optiuni de design si personalizare disponibile, poti crea o bucatarie care sa se potriveasca cu stilul tau si nevoile tale.

Personalizează dimensiunile și poziționarea profilelor sau mânerelor integrate pentru a se potrivi cu nevoile și gusturile tale specifice. Asigură-te că discuți cu un designer de mobilier sau cu un producător specializat pentru a-ți ajuta să alegi cele mai bune opțiuni în funcție de designul și funcționalitatea bucatăriei tale. Un design de succes va combina estetica cu practicitatea pentru a crea o bucătărie elegantă și ușor de folosit.

 

Pentru detalii si informatii va stam la dispozitie pe site Scavolini showroom Favilla.ro – mobila italiana bucatarie (supermobila.ro) sau la magazin fizic Showroom Favilla – Pagina contact

 

 

GD Star Rating
loading...
No Comments

POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.