Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaEcodesign – o nouă viziune a mobilierului Scavolini

Ecodesign – o nouă viziune a mobilierului Scavolini

Alegem materiale ecologice pentru bucatarie

Ecodesign

o nouă viziune a mobilierului pe care Scavolini a urmat-o de ani de zile pentru a aduce toată calitatea designului italian în casele voastre! Acest lucru ne-a permis să generăm un sistem circular și corect care se alimenteaza singur și reduce impactul asupra mediului de astăzi și de mâine. 👀

Prelungirea duratei de viață a mobilierului de casă este un avantaj general, atât economic, cât și ecologic. Oricum, cand vine vorba de schimbarea compozitiei bucatariei, livingului sau baii, sunt multe oportunitati de a da un nou scop mobilierului vechi. 👋🏻

Modalitățile de a ajuta mediul cu o alegere conștientă sunt multe, rasfoieste și descoperă câteva dintre soluțiile posibile 👉🏻

Circularitatea produsului și design ecologic

„A face bine” și „a face-o în mod responsabil” sunt principii fundamentale ale acțiunilor noastre, și mai ales la nivel de producție. Iată de ce ne-am concentrat pe studiul Circularității Produsului, obținând la începutul anului 2021 certificarea pentru zona de bucătărie, pentru zona de living și pentru mobilierul de baie: adică pentru diferitele materiale din care este realizat mobila noastră – melaminat/laminat, lăcuit, lemn, furniruit, sticlă – este certificată o circularitate medie a produsului de 96%.

Certificare CQP

Certificarea de circularitate a produsului de mobilier CQP – eliberată de COSMOB – este o sursă de mare mândrie pentru noi, deoarece certifică că am ales criterii valabile atât în ceea ce privește producția, cât și în alegerea materialelor, cu scopul de a fi mai ecologic și mai economic. eficient.

Economia circulară și proiectarea ecologică sunt strâns legate și formează baza unui model economic durabil. Într-adevăr, Ecodesign înseamnă a proiecta bine pentru a utiliza eficient resursele și materialele, pentru a reduce impactul producției asupra mediului și pentru a reduce cantitatea de deșeuri generate.

 

Lemn și certificare FSC®

Forest Stewardship Council® – Certificare „” Chain of Custody (CoC).

Pentru noi este esențial să oferim consumatorilor noștri o garanție specifică cu privire la sursa lemnului și a materialului forestier utilizat și să demonstrăm – într-un mod transparent și controlat – contribuția noastră activă și responsabilă la protejarea naturii și a resurselor sale prețioase.

Am adaptat progresiv toate procesele companiei (achiziție, procesare, vânzare și distribuție) la cerințele internaționale stricte prevăzute de standardul FSC, garantând trasabilitatea materialelor pe bază de lemn, provenite din păduri care sunt gestionate în totalitate ecologic, social, responsabil și durabil din punct de vedere economic.

 

materiale ecologice pentru bucatarie

Pentru informatii suplimentare va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii site – favilla.ro                                              www.supermobila.ro/

materiale ecologice pentru bucatarie

GD Star Rating
loading...