Blog

Intretinere canapea piele 2

Intretinere canapea piele 2

INTRETINERA PIELII “NATURAL”

Intretinere canapea piele – Produsele din piele  tip “natural”  sunt procesate fara a schimba caracteristicile originale ale pielii. Prezenta cicatricelor refacute, diferentelor de nuanta, ridurile, venele, diferentele de umbre si oricare alt semn care natura l-a lasat pe aceste piei, dovedeste ca sunt veritabile si martore ale valorii lor mari.

          Periodic curatati praful folosind o bucata alba de stofa alba non abraziva.

          Pentru pata uscata:folositi o perie cu peri moi sau un aspirator la putere medie cu accesoriile specifice avand grija sa nu frecati invers sensului de asezare al pielii.

          Pentru petele cauzate de solutii solubile in apa (sucuri, cafea,ceai,lapte,marmelada): indepartati rapid lichidul de pe suprafata folosind o panza/stofa alba non abraziva(sau hartie absorbanta). Apoi frecati cu grija din exteriorul petei spre centru cu o panza/stofa umezita in apa. Nu udati pielea si uscati imediat suprafata curatata cu o panza/stofa alba. NU USCATI PIELEA EXPUNAND-O LA SOARE SAU FOLOSIND UN USCATOR DE PAR. 

          Pentru petele cauzate de substante grase/unsuroase(ulei,ketchup,maioneza, ciocolata):indepartati cu grija substanta folosind hartie absorbanta, avand grija sa nu creati presiune iar substanta sa intre in porii pielii. Folositi o stofa/panza curata alba umezita cu un sapun lichid neutru diluat, frecand cu grija din exterior spre interiorul petei.

Uscati imediat folosind o panza/stofa curata. Folositi apa si sapun incolor diluat.  

 

INTRETINEREA PIELII “PROTECT”

Intretinere canapea piele – Canapelele din piele de tip”protect” este acoperita de un strat final capabil sa o fereasca de pete fara a altera caracteristicile originale.Produsele din piele “Protect” combina avantajele calitatii naturale si moliciunea cu rezistenta in timp si schimbarile de culoare.

Prezenta semnelor distinctive care redau viata fiecarui animal cum ar fi cicatricile vindecate, diferentele de nuante, ridurile, venele, diferentele de culoare si umbre si oricare alt semn care natura l-a lasat pe aceste piei, dovedeste ca sunt veritabile si martore ale valorii lor mari.

 

          Periodic curatati praful folosind o bucata alba de stofa alba non abraziva.

          Petele cauzate de sucuri, cafea, ceai, lapte, ciocolata, ulei, grasimi, cosmetice, fond de ten: indepartati pata rapid de pe suprafata prin tamponare cu o bucata absorbanta de stofa, panza sau hartie. Apoi, frecati delicat din exterior spre centrul petei folosind o panza/stofa umezita cu apa si sapun alb. Nu udati pielea si uscati suprafata imediat folosind o bucata de stofa alba curata.

          NU USCATI PIELEA EXPUNAND O LA SOARE SAU FOLOSIND UN USCATOR DE PAR.    

 

Showroom Favilla – Pagina contact    intalnire proiect oferta mobilier de bucătărie comanda (supermobila.ro)

GD Star Rating
loading...