Blog

Intretinere canapea piele 1

Intretinere canapea piele 1

INSTRUCTIUNI DE INTRETINERE A PIELII

 

ATENTIE

-Pozitionati canapeaua la cel putin 50 cm de orice sursa de caldura cum ar fi caloriferul sau radiatorul.

-Evitati expunerea canapelei in bataia directa a soarelui sau a lampilor puternice pentru a asigura o culoarea vie permanenta.

-Cauzele mai sus expuse ca si folosirea improprie a unui detergent pot deteriora pielea cauzand crapaturi si schimbari de culoare.

-Daca achizitionati o canapea noua identica la culoare cu cea detinuta deja este posibil sa observati diferente de culoare si umbre intre cele doua. Fiecare canapea este unica si are personalitatea ei.    

 

ATENTIE

Cadrul din interiorul canapelei va ramane intact si perfect de-a lungul timpului dar cu recomandarile urmatoare:

          Evitati saritul pe canapea si nu va aruncati violent pe aceasta.

          Nu va asezati pe brate si pe spatele canapelei.

          Nu trageti canapeaua peste suprafete aspre, iar daca trebuie sa fie mutata trebuie ridicata si nu impinsa chiar si pe suprafete netede.

          Cusaturile si imbinarile nu vor ceda daca recomandarile de mai sus sunt respectate.

 

ATENTIE

          In timpul primelor 3 luni continutul din spuma poliuretana tinde sa devina mai moale dupa care se stabilizeaza. Acest proces este absolut normal, presiunea este aplicata pe sezut si sparge micro celulele care compun poliuretanul cand o persoana ia loc pentru prima oara. Aceasta spargere, absolut naturala pentru acest tip de material, produce un efect slab de moliciune.

          Din nou, cand canapeaua este achizitionata, pentru acelasi motiv mentionat mai sus, este absolut normal ca moliciunea sezutului sau a spatarului din poliuretan sa fie diferita de cea invecinata  depinzand si de modul de folosire. Aceasta caracteristica va disparea dupa 3 luni de folosire normala.

          Cutele usoare se pot forma pe exterior dupa stabilizarea naturala a continutului. Aceste cute sunt considerate normale si depind de modul de folosire in primele 3 luni.

 

Showroom Favilla – Pagina contact    intalnire proiect oferta mobilier de bucătărie comanda (supermobila.ro)

GD Star Rating
loading...