Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaGaggenau crede in viitorul Combi-Steam Oven

Gaggenau crede in viitorul Combi-Steam Oven

Gaggenau Combi-Steam Oven

Pe măsură ce gusturile și abilitățile noastre culinare au devenit mai sofisticate, la fel s-au schimbat si  bucătăriile noastre. Gaggenau, apreciatul producător german de aparate de bucătărie de lux, se ocupă de producerea de produse casnice inovatoare de mai bine de 300 de ani. Așadar, atunci când compania a început să conceptualizeze noul său cuptor Gaggenau Combi-Steam Oven Seria 400 a acordat o atenție deosebită obiceiurilor de gătit și expertizei clientului de astăzi. „Am descoperit că, în ultimii 20 de ani, gătitul a ajuns la un nivel profesional mult mai mare pentru majoritatea oamenilor”, spune pentru AD PRO Janina Fey, șefa de proiectare a cuptorului Gaggenau. „Oamenii au dezvoltat o pasiune pentru gătit – aproape ca un cunoscător – și, prin urmare, este de fapt o declarație de lux, care se reflectă în aceste tipuri de produse.”

La inceput găsit doar în bucătăriile profesionale, Gaggenau Combi-Steam Oven a fost introdus de Gaggenau în casa privată în urmă cu 15 ani. Pentru bucătarii de acasă, acest cuptor multifuncțional extinde foarte mult opțiunile de gătit prin combinarea umidității (aburului) cu convecția (căldură uscată circulată de ventilatoare). Diferite metode de gătit – cum ar fi aburirea, coacerea, prăjirea și fierberea – pot fi utilizate cu ușurință simultan. Puteți folosi abur 100% pentru a prepara, de exemplu, legume, dar puteți adăuga și funcțiile unui cuptor normal dacă, să zicem, gratinati. Ambele variante ajuta la menținerea nivelului de prospețime a alimentelor, fără a le usca în timpul gătitului.

Dezvoltarea Seriei 400 a însemnat asigurarea faptului că tehnologia și estetica cuptorului, sunt cât mai avansate posibil. Provocarea a fost de a-l face foarte elegant și minimalist ca aspect, dar având în continuare toate componentele tehnice ca fundament. Pentru a satisface nevoile unui client digital, Gaggenau a implementat o tehnologie avansată pentru eficientizarea procesului de gătit, inclusiv sonde de temperatură multicore care revizuiesc timpul de gătit în funcție de citirile senzorilor, un sistem de curățare automată cu o nouă conexiune fixă ​​de apă și Home Connect tehnologie care permite utilizatorului să controleze aparatul printr-un dispozitiv mobil pentru a seta o rețetă sau pentru a preîncălzi cuptorul de la distanță.

youtu.be/_0f7Teq8MVw  – Gaggenau Combi-Steam Oven

Pentru echipa de design, funcționalitatea cuptorului a reprezentat doar jumătate din luptă. Personalul Gaggenau a analizat cu atenție fiecare element, de la LED-urile fără strălucire care iluminează mâncarea din interior, până la aspectul său modern, uniform și paleta de materiale din oțel inoxidabil și sticlă. Seria 400 nu a fost concepută doar pentru a se remarca singură, ci pentru a lucra concertat într-un interior de bucătărie mai mare, alaturi de celelalte aparate (cuptor clasic, masina cafea, cuptor microunde, sertar termic , sertar vidare).

 …Mai degrabă este o piesă de artă sau o piesă de mobilier. Cu alte cuvinte, este genul de cuptor pe care experții în interioare și utlizatorii finali, conștienți de sănătate, iubitori de mâncare – îl pot instala in orice casa, camera si garnitura de mobilier bucatarie premium – lux.

(surse – #GaggenauBrasil , #architecturaldigest , #kitchenInc)

          KitchenINCorporated aduce in acelasi spatiu  doua marci germane care se completeaza reciproc pentru a realiza bucatarii la un nivel foarte inalt (bucatarii premium/lux) si in Romania. Dacă doriți mai multe informații despre caracteristicile produselor Gaggenau si Warendorf, solutii de mobilare/instalare  si consiliere in amenajarea bucatariei, vă rugăm să ne contactați si  sa să ne vizitați in showroom KINC WarendorfGaggenau Romania/Bucuresti -Polona68 – 0770 957 611 … showroom (expunere) mobila bucatarie lux si aparatura electrocasnica premium, fabricate in Germania.

g.page/Gaggenau_Romania_Showroom?share

GD Star Rating
loading...