Blog

HomeElectrocasniceGaggenau – arta in bucatariile de lux

Gaggenau – arta in bucatariile de lux

Gaggenau – arta in bucatariile de lux

Când în 1683 nobilul Ludwig Wilhelm von Baden a fondat o fabrică (fierărie) la poalele Pădurii Negre într-un sat numit Gaggenau, cu greu și-ar fi putut imagina că astăzi compania sa va fi printre cei mai recunoscuti producători de aparate electrocasnice de înaltă calitate pentru bucatarii de lux.

         În 2016 Gaggenau a sărbătorit 333 de ani, cu această ocazie, oamenii din spatele brandului vorbesc despre motivul pentru care compania este mult mai mult decât un simplu furnizor de aparate de bucătărie… Daca bucataria este inima casei atunci Gaggenau este sufletul bucatariei !

Gaggenau – arta in bucatariile de lux –  youtu.be/n4NiX-KRRkE

Asa se vrea Gaggenau: producator si furnizor de instrumente superbe pe care specialiștii le adoră, deoarece sunt atât de funcționale și de o calitate atât de înaltă, și pe care arhitecții le adoră datorită designului excelent. O bucătărie profesională vine cu accent pe rezistență și întreținere ușoară – se începe de acolo și se adaugă estetica.

Deci, bucătăriile trebuie sa combine atât eleganța, cât și funcționalitatea.Gaggenau a introdus astfel abordarea profesională a casei private, oferind în mod deliberat acces la cunoștințe de specialitate.

         Mai degrabă sunt obiecte de artă sau piese de mobilier. Cu alte cuvinte, sunt genul de aparate electrocasnice pe care experții în interioare și utlizatorii finali, conștienți de sănătate, iubitori de mâncare, îl pot instala in orice casa, camera si garnitura de mobilier bucatarie premium – lux.

Gaggenau a atins  venerabila vârstă de 333 de ani, dar cu siguranță nu este pregătit pentru pensionare. Aceasta este doar o altă etapă importantă în evoluția noastră ca marcă. Avem 333 de ani în devenire, ceea ce înseamnă că am învățat multe; este un proces continuu. Deci nu este vorba de a fi bătrân, ci mai degrabă de a avea multă experiență și de a face diferența. (Sven Baacke, Head of Design Global Brand Gaggenau)

KitchenINCorporated aduce in acelasi spatiu  doua marci germane care se completeaza reciproc pentru a realiza bucatarii la un nivel foarte inalt (bucatarii premium/lux) si in Romania. Dacă doriți mai multe informații despre caracteristicile produselor Gaggenau si Warendorf, solutii de mobilare/instalare  si consiliere in amenajarea bucatariei, vă rugăm să ne contactați si  sa să  vizitați in showroom – mobila bucatarie premiumsi aparatura electrocasnica lux, fabricate in Germania.

 

Contact | SuperMobila – bucatarii de lux; mobilier, materiale ,design si electrocasnice de calitate superioara

Gaggenau – arta in bucatariile de lux 

g.page/Gaggenau_Romania_Showroom?share 

 

GD Star Rating
loading...